To co się dzieje w tym filmie jest niesłychane. Wierzyć się nie chce, że taka historia mogła się zdarzyć naprawdę, ale przecież na youtube są na to niezbite dowody. Naprawdę to się w głowie nie mieści, wydarzenia filmu wydają się tak nieprawdopodobne, że gdybym nie obejrzał tego reportażu na youtube to bym nie uwierzył, że coś takiego może się zdarzyć w rzeczywistości. Dawno też nie miałem tak dużego problemu by wystawić ocenę, bo z jednej strony oglądając film aż skręcałem się jak widziałem skrajną głupotę wszystkich bohaterów, z drugiej strony wszystkie wydarzenia są prawdziwe, nic nie zostało zmyślone. Obejrzałem ponad 1100 filmów i jeszcze nigdy nie widziałem filmu z wydarzeniami tak bardzo niewyobrażalnymi, niepojętymi wręcz, a jednocześnie nie zmyślonymi, ale autentycznymi. Co nie ulega wątpliwościom: film budzi skrajne emocje, a to dobrze.
Dla mnie też to jest niewyobrażalne jaka może być głupota i naiwność ludzka.. Zastanawia mnie fakt, iż nikomu nie podpadło delikatnie mówiąc dosyć osobliwe zachowanie "policjanta" rozmawiającego przez telefon. Teksty typu "zobacz jakie ma sutki, piersi, żeby się naga wypięła" czy to są słowa policjantów? No wybaczcie, ale to już od razu podpada i jest mocno podejrzane.