Takiego gniota nie widziałem już dawno.Szkoda czasu na taką szmirę.Jeśli mógłbym to dałbym 0
szczerze-o najglupszym narodzie na swiecie-film oparty na faktach o manipulacji przez telefon i o zachowaniu ludzi,ze w epoce kamienia lupanego byli inteligentniejsi
w Polsce ludzie głosują na PO, PIS i Palikota - możemy konkurować z amerykanami :)
widziałem... średni, ale podniosłem ocenę bo niby na faktach, a to zwiększa moje zdziwienie ;)
Wytrzymałem 35 minut. Ten film był ponoć na faktach. Aż nie możliwe aby ludzie byli aż takimi kretynami. Ale co się spodziewać po amerykanach....
ja wytrzymalem do konca ,tylko w koncu dowiedzialem sie-JAKI JEST NAJGLUPSZY NAROD NA SWIECIE-amerykanie.jako ze nie wytrwales do konca to Ci napisze-TAKICH PRZYPADKOW BYLO 70 W 30 STANACH.
Dzięki za info. 70 przypadków? To jestem w szoku... a może i nie jestem... przecież to amerykanie :)
Po pierwsze 2000? Ta a o zmartwychwstaniu nie powiesz? Sokrates a ten co tu robi nagle? Łał niema to jak osoba która mówi(pisze) o szukaniu w źródłach a jest zbyt leniwa by opisać to co mówi(pisze) dowodami.
ja się strasznie zdziwiłem, rozumiem jeden przypadek, trafił się idiota - menadżer ale 70? masakra...
Nie oceniaj całego narodu na podstawie zachowania jednostek. W Polsce także jest mnóstwo głupich ludzi, i znalazłby się materiał na niejeden film, gdybyśmy potrafili je robić.
Dla mnie jednostka to kilka przypadków,a tu z zachowaniem kierownictwa jest ich 70.Poza tym może obejrzyj to;https://www.youtube.com/watch?v=CgCSps6KgdY
promile,to masz alkoholu,a co do ,,mądrości narodu amerykańskiego'' w innych dziedzinach życia,wystarczy poszukać w necie,czytać prasę itd.
Nie, ja się zapytałem na jakiej podstawie uważasz cały kraj jako najgłupszy na świecie? Bo widziałeś trochę głupich filmów i naczytałeś się różnych rzeczy w internecie?
Czy tego samego nie można powiedzieć o Polsce, zwłaszcza w kontekście wiecznych kompleksów i ciemnocie religijnej części społeczeństwa?
Amerykanie potrafią się przyznać do własnych słabości, i nawet potrafią się z tego śmiać.
Masz racje który policjant przeprowadza rewizje przez telefon jakim jaką trzeba być idiotką żeby się na to zgodzić każdy chodź z odrobiną rozumu czekałby aż policja przyjedzie a nie rozbierał się przed kierownikiem co za idiotka a to że film na faktach świadczy tylko o tym że jest na prawdę idiotką 1/10.
Szukam podobnych filmów jak ten w których są sceny rewizji osobistej. Będe wdzięczna za podane tytuły