PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98390}

Siedem narzeczonych

Seven Girlfriends
1999
5,3 803  oceny
5,3 10 1 803
Siedem narzeczonych
powrót do forum filmu Siedem narzeczonych

Czesc czy ktoś by mi mógł streszcić koncówke filmu bo nie mogłam obejrzeć ostnich 20 minut.

redsylwia

Przyjechał do domu swojej byłej. W drzwiach spotkał matkę. Nie zareagowała entyzjastycznie. Poszedł do łazienki i zaczął sobie przypominać zaręczyny. Okazało się że jego przyszła żona musi gdzieś tam jechać. Ledwie wsiadła do samochodu a do niego zaczęła kleić się jej przyjaciółka.Tamtej samolot przełożyli na drugi dzień i zastała ich w łóżku. Następnego dnia on poszedł do niej i gdy ona tylko otworzyła drzwi zaczął si tłumaczyć że nie chciał że był pijany że ją kocha etc. a ona : myślałam że to był chłopak mojej przyjaciółki a nie Ty!? No i taka ich historia. Po wspomnieniach poszedł do jej pokoju po rozbierane zdjęcia z ich 1-szej nocy. za nim wszedł do pokoju narzeczony.i też brał zdjęcia też rozbierane kiedy zaczeli sie bić o to do pokoju wszedł 3 gościu. Po tym obaj panowie doszukali się wieeelu sesji zdjęciowych i nawet jednej kasety. Wszystko rozsypało się po pokoju a po schodach wchodziła teściowa, żeby nie zepsuć pogrzebu zawinęli to w koc i gł Bohater usiadł na parapecie i oczywiście wypadł przez okna i zdjęcia się rozsypały na gości. Nie było skandalu:) na koniec spotkał się z blondynką i zakonczył związek. wrócił do gościówki od węgla :)