dopiero co oglądnolem silent hill i musze powiedzieć że jestem mile zaskoczony, wcześniej z grą się nie spotkałem a co do horrorów to
nieprzepadam za nimi. ale film jest naprawdę dobry no może poza końcówką. Bardziej jest to mocny thriller grozy niż horror ale trzyma
poziom. W skali od 1 do 6 daję mu 3,80. Jedna z lepszych ekranizacji gier.
horror oddziałuje na widza atmosferą grozy, niepokoju, tajemniczości poprzez występowanie istot o nieznanej anatomi (np. duchy, wampiry, wilkołaki itp.).
Czego jak czego ale grozy i tajemniczości w ,,Silent Hill'u" nie brakuje, a potworów tym bardziej nie brakuje. Jak chcesz obejżeć dobry thriller, to polecam ,,Piłę", jak ją obejrzysz sobie porównaj obydwa filmy
weźcie się lepiej gramatyki pouczcie, książki poczytajcie, bo to żałosne jest, upokarzające!
A ty kto? Szeryf Wioski?? I niewiesz że zdanie zaczyna się z Wiielkiej litery?? I niewiesz o czym jes to forum?? Czytać nie umiesz? To ci zdradzę . To jest forum filmowe, tu się dyskutuje, nieważne jak! Ważne o czym! A że ty masz kompleks mniejszości i tylko czekasz na okazjie aby się dowartościować, to mozesz liczyć tylko na empatię z mojej strony...
Wracając do filmu, to jako prawdziwy fan pierwwzoru na PCta, musze przyznać że jestem zaskoczony. Film jest naprawdę niezły! jak dla mnie 10/10, choc obiektywnym być się nawet niestarałem :P
LoL. Wybacz Taurus nie chce się czepiać ale pierwowzór był nie na PC tylko na konsole Playstation. Potem była druga część na Playstation 2 i wtedy dopiero PCty dostały swoją konwersje. Polecam gorąco obczaić 4 część o podtytule The Room. WARTO!!!
Taurus, usłyszałem teraz jedną z większych głupot, jakie usłuszałem ostatnimi laty :D
To, że filmwebowe forum jest o filmach nie oznacza, że mozna pisać bez zachowania jakichkolwiek norm gramatycznych i ortograficznych, powinno sie pisać poprawnie, zarówno dla samego siebie jak i dla innych.
odezwał sie największy czepialski wszeh czasuw FÓCKING THEM ALL nie wiem czy dobze to napisałem ale dobra :P
Czepialski czy nie, wazne, że dobrze mówi i się trzyma swoich racji ;)
PS.
FUCK THEM ALL
Fajni z was forumowicze. Jak ktoś zrobi jeden, nawet najmniejszy błąd, to od razu ktoś się czepnie, a jak używa słów, takich jak w poprzednim poscie, to nikt się nie czepia. Jak chcecie być "strażnikami języka polskiego" to, chociaż zwracajcie uwagę każdemu, kto go bezcześci, a nie tylko tym, z którymi się nie zgadzacie.
nie macie się do czego przyczepić to przyczepiacie się do literówek :] a to przecież tylko literki, ważne jest znaczenie, nasz język zmienia się cały czas, moze już niedługo owe literówki będą dozwolone.