...nakreccie wlasny film i zobaczymy wtedy jak ludziki beda to komentowac...
...a poza tym film jest na podstawie gry i dla fanow silent hilla,wiec podstawowi wyjadacze horrorow czy thrillerow niech sie za to nie zabieraja,bo pozniej widac debilne komentarze...
...i po co to??...
wiesz takimi slowami bronisz tez takich "gigantow" rezyseri jak uwe boll czy jak on tam ma ale napewno wiesz o kogo mi chodzi :) p.s. ja jestem wielkim fanem seri silent hill napisales ze ten film jest dla fanow now iec mojej krytyi uwierz niechcial bys przeczytac bo poza dobrym poczadkiem (30 min okolo) niema nic do zaoferowania szeroko zaglebionym w fabule gry (tak jak ja) fanom ale to jest tylko moja opinia :) pozdro
...w sumie masz racje,kazdy moze wyrazic swoje zdanie...ale juz nie raz sie przejechalem na tych debilnych komentarzach na temat innych filmow...pisza np,ze film jest do bani i wieje nuda,a mi sie np film bardzo podobal...
...dodam tylko jeszcze,ze trudno jest dogodzic kazdemu...wiec niech pisza i wyrazaja swoje komenty,ale niech nie odradzaja innym ogladniecia czegos co im sie nie podoba...
...pozdro...