6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

najgorszy film jaki widzałam w ostatnim czasie...

ocenił(a) film na 8
k2127

Aha

ocenił(a) film na 4
k2127

porównując do znanej mi fabuły SH ten film w istocie jest słaby, choć ostatnim gniotem nie jest, no przynajmniej nie w całości

ocenił(a) film na 7
k2127

cool story brah

ocenił(a) film na 8
k2127

W takim razie zazdroszczę - musisz same wspaniałe filmy i kamienie milowe ostatnimi czasy oglądać. Ale biedny Silent Hill nie powinien raczej na tym cierpieć.

ocenił(a) film na 10
Der_SpeeDer

co wy gadacie!? przecież to najlepszy film w historii kona:P wg mnie:)

ocenił(a) film na 9
SilverP

Totalnie się zgadzam :)

_Vendetta_

fajny film :)

ocenił(a) film na 1
k2127

Też uważam, że był beznadziejny. Ale wiadomo - "jeszcze się taki nie narodził coby każdemu dogodził." :P

ocenił(a) film na 7
malwa91

Wg. mnie jako horror, dość przeciętny, ale z 2 strony to jedna z lepszych ekranizacji gier. I oczywiście nie mam tu na myśli fabuły tylko klimat, scenografię itp. To właśnie przemówiło do mnie bardzo mocno dlatego ogólnie byłem mile zaskoczony i czekam na kontynuację:)

ocenił(a) film na 1
drv4lu

Hm, może gdybym zagrała, to rzeczywiście bardziej bym go doceniła ...

ocenił(a) film na 8
drv4lu

Zgadza się. Żeby coś docenić trzeba zrozumieć o co w tym w ogóle chodzi. Bez znajomości gry nie ma co oglądać, chyba że z kimś kto was naprowadzi na dobrą drogę.;) Dziewczynę udało mi się wkręcić w klimat i to mocno. Tak samo paru kumpli, docenili film, bo otworzyłem im trochę horyzonty, pokazując grę;) Za samo udźwiękowienie ten film zasługuję na "jako taką" ocenę. 1? Gratuluję wyobraźni, nie rozumiesz - nie oceniaj. Planeta małp...

ocenił(a) film na 1
witcher78

No ja przepraszam, że film mi się wyjątkowo nie podobał. Mam prawo ocenić go jak chcę. Po trailerze spodziewałam się czegoś więcej i cóż - zawiodłam się. Moja ocena odzwierciedla ogólne wrażenie po tym filmie.

ocenił(a) film na 8
k2127

Za to dyszek się nie szczędzi, jak widzę. Bardzo dużo arcydzieł na tym świecie... Nie popadaj w skrajności, przyjacielu... Wiem, że niektórym ciężko zrozumieć co to kryteria oceny, ale jednak może warto się postarać... Tak, tak, wiem, oceniam jak chcę... respect... Swoją drogą, wszystkim ze zbyt wieloma ocenami 1/10 i 10/10 to bym konta pobanował;] Gdzie moja czarodziejska różdżka...

ocenił(a) film na 1
witcher78

średnia ocena filmu: 7/10. Brak mi słów jak temu czemuś można dać ocenę wyższą niż 2/10, ja osobiście daje mu 1/10 bo film jest oznaczony jako horror, a bać to się już bardziej na komediach boję, a tu ani się pośmiać nie można ani pobać, no ale można przynajmniej pospać :D

użytkownik usunięty
vega1337

No i właśnie ziomki takie jak ty oceniają SH na 2/10, bo brak im słów.
Osobnikom którzy nie potrafią formułować swoich myśli zawsze można polecić bardziej ambitne "działa kinematografii", vide filmy Bolle`a, seria Piła czy American Pie.
Zas tekst o tym że na filmie nie można się pośmiać jasno wyklarował z kim mamy do czynienia.
Pozdrawiam i zdrowia życzę.

ocenił(a) film na 1

dzięki ja też pozdrawiam zażartego fana Silent Hill ;)