6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

3/10

ocenił(a) film na 3

nawet nie wiem czy nie za dużo...

użytkownik usunięty
pacool

Łącze się z tubę w żalu, a na pocieszenie piosenka drwala: http://www.youtube.com/watch?v=5zey8567bcg

pacool

Strasznie pochopnie oceniasz filmy. Silent nawet nie umiałeś ocenic.. Patrzyłem na to co oglądasz : ciekawe znane horrory, jednak oceniane bez żadnych argumentów. Każdy może wcisnąc 9/10 lub 3/10, ale podaj kilka swoich przemyśleń co do filmu.Inaczej jesteś gburem, który myśli, że zna się coś na dobrym klimacie.

ocenił(a) film na 8
pacool

moim zdaniem to nawet za mało masz mózgu w czaszce pedofilu

ocenił(a) film na 6
pacool

Na pewno nie zasługuje na swoją ocenę na FW.

ocenił(a) film na 8
GHX03

Racja.

Zasługuje na ocenę o conajmniej oczko wyższą.

ocenił(a) film na 9
Der_SpeeDer

Ponad oczko więcej :) Absolutnie genialna ekranizacja gry i do tego wspaniały klimat.

pacool

kretynie na filmach sie nie znasz.

ocenił(a) film na 3
marcino241984

nazywasz kogos kretynem, bo uwaza, ze ten film jest do niczego? dla mnie tez byl zenujacy, ale nie nazywam kretynami tych, ktorym sie spodobal. zupelnie nie rozumiem jak mozna go nazwac horrorem... fakt, ciezko znalezc dobry, STRASZNY horror, ale silent hill nie byl nawet przecietny.

ocenił(a) film na 8
s0what

Czyli oceniasz filmy tylko według JEDNEGO kryterium? Pogratulować.

ocenił(a) film na 3
Der_SpeeDer

nie rozumiem, co masz na mysli, piszac o tym kryterium. wg Ciebie po czym powinno oceniac sie horror? GLOWNIE poprzez strach. nie pisalam, ze to jedyne kryterium, dlatego SH nie otrzymal 1, a 3/10

użytkownik usunięty
s0what

Tak trzymaj - przecież to normalne pozdrawiam wszystkich oceniających film tylko pod jednym względem.
W związku z tym polecam: http://www.maxior.pl/film/23540/Monty_Python_skecz_restauracyjny
Z poważaniem brygadier Mori &spam. Pani.

ocenił(a) film na 3

Dzieki wielkie za pozdro, to bardzo mile z Twojej strony. W zwiazku z tym tez Cie pozdrawiam.:):D

Oooo... znów mój ulubiony skecz Pythonów :-]

Ciekawe o jaką mielonkę im chodzi... mielonkę z mielonki, tyrolską, mielonkę indyczą, turystyczną, mielonkę z wieprza, tuszonkę, oryginalną Hormel Foods Spam...?

Mielonka, mielonka, mielonka!

ocenił(a) film na 9
s0what

I aż tak się bałeś na Saw, że wystawiłeś 10/10?

ocenił(a) film na 3
bansuj_

Saw to na szczescie inna liga. Sam fakt, ze porownujesz 'saw' do 'SH' jest smieszny, wybacz.

ocenił(a) film na 8
s0what

Saw, ciekawe kiedy ten serial się skończy ...

ocenił(a) film na 3
grzegorz_021

kiedy znudzi sie ludziom, to chyba logiczne?

ocenił(a) film na 8
s0what

"Saw to na szczescie inna liga"

Masz rację. Saw sięga najniższych instynktów, i zamiast straszyć, szokuje scenami przesadnej przemocy. Silent Hill jest bardziej wyrafinowany.

ocenił(a) film na 1
Der_SpeeDer

właśnie miałem zasiąść do filmu, ale przed tym chciałem spojrzeć na komentarze innych, co sądzą o filmie itd. Myślałem że ktoś wymieni powody dlaczego 3/10,albo uzasadni że film jest znacznie lepszy jak większość z was pisze, ale również bez uzasadnienia. Podsumowując zamiast podać przykłady dlaczego film jest doby / zły tracicie czas na kłótnie zachowując się jak dzieci. BO JAK KAŻDA NORMALNA OSOBA PRZECZYTA SOBIE TEN TOPIC TO STWIERDZI ŻE WYPOWIADAJĄ SIĘ TUTAJ SAME DZIECI ! pozdrawiam i prosze następnym razem o uzasadnienia....

ocenił(a) film na 8
vega1337

Jeśli chodzi o mnie, Mithrilla i resztę, to swoje uzasadnienia pisaliśmy już wielokrotnie, dawno, dawno temu. I nie lubimy się powtarzać jeszcze kolejne kilkaset razy.

ocenił(a) film na 6
pacool

za mało - 4/10(poniżej oczekiwań) i nikt się nie będzie czepiać :)
Film jest ok - bez wątpienia jedna z lepszych ekranizacji gier.
Czemu niska ocena - jak grałeś w grę to poczujesz spory niedosyt.

ocenił(a) film na 4
faIIen

Dokładnie brakuje tu sporo wątków ten filmy niema tego czegoś co było w fabule gry, nie zapomnę tego radia i postaci cheryl w mgle albo spotkania z piramidogłowym. według mnie ten film to jest nieudana próba stworzenia SilentHill. Po obejrzeniu czułem tylko rozczarowanie i niedosyt to nie jest to co się spodziewałem po filmie na motywach gry... choć dla tych co nie znają fabuły może okazać się okazać lepszym filmem

ps; nazywanie kogoś pedofilem albo bez mózgiem bo " nie lubię tego co ja" jest płytkie (nie mówię o ludziach takich jak fallen ale tych których widać w odpowiedziach po wyżej szkoda słów) każdy ma prawo do swojego zdania i opinii ale obrażanie kogoś za opinie jest już nie wskazane trochę net-kultury

ocenił(a) film na 8
Dreddenoith

Ależ oczywiście - film jest słaby, bo nie jest 120-procentową kopią gry. Jeszcze jeden standardowy tekst.

ocenił(a) film na 3
Der_SpeeDer

bez urazy, ale mam wrazenie, ze masz ochote zabic kazdego, komu ten film sie nie podoba. czysty fanatyzm?

ocenił(a) film na 8
s0what

Zaiste, z moich postów bije wręcz żądza mordu

ocenił(a) film na 3
Der_SpeeDer

Z odrobiną głupoty próbującej ukryć się pod pozorem ironii. :)