Łącze się z tubę w żalu, a na pocieszenie piosenka drwala: http://www.youtube.com/watch?v=5zey8567bcg
Strasznie pochopnie oceniasz filmy. Silent nawet nie umiałeś ocenic.. Patrzyłem na to co oglądasz : ciekawe znane horrory, jednak oceniane bez żadnych argumentów. Każdy może wcisnąc 9/10 lub 3/10, ale podaj kilka swoich przemyśleń co do filmu.Inaczej jesteś gburem, który myśli, że zna się coś na dobrym klimacie.
Ponad oczko więcej :) Absolutnie genialna ekranizacja gry i do tego wspaniały klimat.
nazywasz kogos kretynem, bo uwaza, ze ten film jest do niczego? dla mnie tez byl zenujacy, ale nie nazywam kretynami tych, ktorym sie spodobal. zupelnie nie rozumiem jak mozna go nazwac horrorem... fakt, ciezko znalezc dobry, STRASZNY horror, ale silent hill nie byl nawet przecietny.
nie rozumiem, co masz na mysli, piszac o tym kryterium. wg Ciebie po czym powinno oceniac sie horror? GLOWNIE poprzez strach. nie pisalam, ze to jedyne kryterium, dlatego SH nie otrzymal 1, a 3/10
Tak trzymaj - przecież to normalne pozdrawiam wszystkich oceniających film tylko pod jednym względem.
W związku z tym polecam: http://www.maxior.pl/film/23540/Monty_Python_skecz_restauracyjny
Z poważaniem brygadier Mori &spam. Pani.
Dzieki wielkie za pozdro, to bardzo mile z Twojej strony. W zwiazku z tym tez Cie pozdrawiam.:):D
Oooo... znów mój ulubiony skecz Pythonów :-]
Ciekawe o jaką mielonkę im chodzi... mielonkę z mielonki, tyrolską, mielonkę indyczą, turystyczną, mielonkę z wieprza, tuszonkę, oryginalną Hormel Foods Spam...?
Mielonka, mielonka, mielonka!
Saw to na szczescie inna liga. Sam fakt, ze porownujesz 'saw' do 'SH' jest smieszny, wybacz.
"Saw to na szczescie inna liga"
Masz rację. Saw sięga najniższych instynktów, i zamiast straszyć, szokuje scenami przesadnej przemocy. Silent Hill jest bardziej wyrafinowany.
właśnie miałem zasiąść do filmu, ale przed tym chciałem spojrzeć na komentarze innych, co sądzą o filmie itd. Myślałem że ktoś wymieni powody dlaczego 3/10,albo uzasadni że film jest znacznie lepszy jak większość z was pisze, ale również bez uzasadnienia. Podsumowując zamiast podać przykłady dlaczego film jest doby / zły tracicie czas na kłótnie zachowując się jak dzieci. BO JAK KAŻDA NORMALNA OSOBA PRZECZYTA SOBIE TEN TOPIC TO STWIERDZI ŻE WYPOWIADAJĄ SIĘ TUTAJ SAME DZIECI ! pozdrawiam i prosze następnym razem o uzasadnienia....
Jeśli chodzi o mnie, Mithrilla i resztę, to swoje uzasadnienia pisaliśmy już wielokrotnie, dawno, dawno temu. I nie lubimy się powtarzać jeszcze kolejne kilkaset razy.
za mało - 4/10(poniżej oczekiwań) i nikt się nie będzie czepiać :)
Film jest ok - bez wątpienia jedna z lepszych ekranizacji gier.
Czemu niska ocena - jak grałeś w grę to poczujesz spory niedosyt.
Dokładnie brakuje tu sporo wątków ten filmy niema tego czegoś co było w fabule gry, nie zapomnę tego radia i postaci cheryl w mgle albo spotkania z piramidogłowym. według mnie ten film to jest nieudana próba stworzenia SilentHill. Po obejrzeniu czułem tylko rozczarowanie i niedosyt to nie jest to co się spodziewałem po filmie na motywach gry... choć dla tych co nie znają fabuły może okazać się okazać lepszym filmem
ps; nazywanie kogoś pedofilem albo bez mózgiem bo " nie lubię tego co ja" jest płytkie (nie mówię o ludziach takich jak fallen ale tych których widać w odpowiedziach po wyżej szkoda słów) każdy ma prawo do swojego zdania i opinii ale obrażanie kogoś za opinie jest już nie wskazane trochę net-kultury
Ależ oczywiście - film jest słaby, bo nie jest 120-procentową kopią gry. Jeszcze jeden standardowy tekst.
bez urazy, ale mam wrazenie, ze masz ochote zabic kazdego, komu ten film sie nie podoba. czysty fanatyzm?