Dzięki uprzejmości producentów udało mi się obejrzec sporą część Silenta i nie pozostaje mi nic jak tylko opisać ten film jednym słowem- Arcydzieło. Teraz już wiem czemu tak długo zwlekano z produkcją, scenariusz jest po prostu genialny a nagrodzony Oscarem Sean Bean pasuje do tego, jakże chorego filmu wręcz idealnie. Jak zapowiadało Konami, Silent Hill nie będzie marnym przeniesieniem gry na duży ekran lecz wielkim hitem; horrorem, o którym będzie się mówiło jeszcze przez długie, długie lata. Serdecznie polecam.
nie ma to jak odpowiednia dawka humoru:) zawsze poprawi sie samopoczucie :) pozdrawiam-a właśnie w zapowiedzianej konynuacji Silent Hilla zagra główną role Renata Beger a towarzyszyc jej bedzie Piotr Marzec:)
Z OSTTNIEJ CHWILI dowiedziałem sie ze role cureczki ma zagrać nie kto inny jak Jan Maria Rokita (Chłop Baba i Diabeł:)) to prawda odpowiednio ucharakteryzowany i przebrany dzienki obrubce komputerowej stał sie wpierw zgredkiem z harrego pottera a teraz zagra role małej dziewczynki ktura pruje do zombi z pistoletu i dźga ich świetlnymi widłami a zamiast włosów dadzą mu kable pod napienciem (!!!) a zamiast palca środkowego lewej ręki bedzie miał tępy skalpel noi w miejsce nogi zamontują mu bozuczke i miotacz ognia okarze sie ze samym spojrzeniem bedzie zabijał i to wszysko jego sprawka z nawiedzonym miastem i chorymi zagadkami reżyser nie mugł lepszego aktora znaleźć (hehehe) :D:D:D:D:P