6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Oni juz mieli premierę, a my, Polacy... no cóż. Prędzej czy później zobaczę ten film (wolałbym prędzej :D ). Po tych komentarzach bardzo jestem ciekaw zakończenia ( w wersji na DVD jak będzie to widz powinien mieć do wyboru z 5 zakończeń hyhyhyhy :D gracze wiedzą o co chodzi ;) ). I jeszcze każdy pisze, ze film jest udany!! Dla mnie, na podst. gry, udany był jedynie chyba Mortal jedynka, a reszta to komercha. Niestety. Byłbym zapomniał...PIRAMIDOGŁOWY!! :D:D:D Najlepszy fajter z mieczem (do Soul Calibura 4 go !! ). Tylko martwi mnie jedno, czy to, że główny bohater to babka, a nie Harry albo James, to czy to przeszkadza?? A często jest motyw muzyczny z intra SH1 ?? Dopisujcie coś ;];];]

modzelek19

Znam odpowiedż na twoje pytanie ... "Czemu nie mieszkam w USA??!!??!!"

ODpowiedź to : Bo mieszkasz w POlsce :P:P:P pozdro

ocenił(a) film na 9
modzelek19

"Tylko martwi mnie jedno, czy to, że główny bohater to babka, a nie Harry albo James, to czy to przeszkadza?? A często jest motyw muzyczny z intra SH1 ??"

Ja bym to ujol inaczej, nie przeszkadza tylko moze troche razi po oczach:) A co do motywow muzycznych to faktycznie sa niemal wziete z gry, wyjatki stanowia te skomponowane specjalnie na potrzeby filmu, ale nawet one trzymaja klimat.

VIPer

lipa zawsze coś zmienią powinien być james a tu kapa tylko sie pochlastać :-)))))))))))))

modzelek19

"Dla mnie, na podst. gry, udany był jedynie chyba Mortal jedynka, a reszta to komercha."

Mówsz tak, jakby Mortal Kombat był filmem niekomercyjnym :D

ocenił(a) film na 10
Rychoslaw

Babka w SH to dobry pomysł...Była w trzeciej częsci Heather jak pamiętamy i było znośnie. Przynajmniej tak to dopiero jest klimat, a gdyb wrzucili kogoś w stylu Johna Rambo siekającego wszystko jak leci to byłby klimatyczny horror...W sumie obejżałbym SH z Dante w roli głównej ,choćby dla samej sieki:D Ale kto się mniej boi od kobiet?Są wyjątki ,ale to ogółem...