6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

film nie zarobił wiele..spotkał sie z wieloma głosami krytyki ale sa tez ludzie którym się podobał...jak sadzicie czy będzie kontynuacja?

ocenił(a) film na 10
john_rambo_2

jezeli wymysla dobry pomysl na kontynuajce to mozliwe, ze zrobia druga czesc(ale wolalabym nie, gdyz wszystko co jest "odgrzewane" nie wychodzi juz tak dobrze)mogliby zrobic powiazanie z 2 czescia gry, tylko musieliby pomyslec dlaczego Christopher ma dostawac listy od zmarlej zony i czym zawinil, ze dostal sie do Silent Hilla

ocenił(a) film na 8
Vidi

Alessie nie trzeba wiele zeby ukarac, grzechy jak ciekawosc w przypadku pielegniarki, wydaje mi sie ze i Christophere zgrzeszyl, tylko jeszcze tego nie wiemy :)

ocenił(a) film na 10
john_rambo_2

jak narazie na film wydano okolo 50 mln $$$ a zarobiono 58-59 mln $$$ stan po 35 dniach w kinach na swiecie (tyle ze ogolnie polska miala np bardzo pozny start wiec liczby powinny jeszcze chyba urosnac)

DarkOne

Myślę, że do 90, ewentualnie 100 mln$ film powinien dobrnąć ;) A to już jakiś sukces jest.

ocenił(a) film na 10
Albertino

To dopiero mieisąc, myślę, że do 100 mln, nie zapeszając dociągnie i mam nadzieję, że będzie kontynuacja, oby tylko znowu Gans objął stołek reżysera i pracował z tymi samymi ludźmi, aktorzy nie mogą się zmienić - wypadli świetnie!