6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167790
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Słyszałem, że 40-50 mln $, a to może być trochę mało...

Johny_8

Wiesz, nawet za małą kasę można zrobić genilany film... trzeba tylko chcieć i mieć jako takie zdolności.

ocenił(a) film na 10
FreakMatek

To wcale nie jest mało, jak na taki film. I po co im niby więcej kasy?Tyle wystarczy spokojnie.

jacek_87

Nawet za 1mln mozna zrobic dobry film, trzeba tylko chcieć i umiec jak już ktoś napisał, a na podstawie takiej gry, to aż grzech zrobić to źle.

ocenił(a) film na 7
Johny_8

Pierwsza "Piła" powstala za ok $1 mln a jednak to nie przeszkodzilo filmowi stac sie Hitem. "House of Wax" kosztowal blisko 40 razy wiecej a jak sie okazalo wyszedl z tego crap i nawet Paris nic tu nie zdzialala - chociaz chodza pogloski ze film nie bardzo sie udal bo wiekszosc budzetu na produkcje poszla na zaliczke dla Hiltonowej(!)no ale coz jak sie chce miec w osadzie tak exremalnie utelentowana i uznana aktorke to nie ma co oszczedzac;))). Opasny budzet jak sie coraz czesciej okazuje wcale nie jest wyznacznikiem dobrego filmu wiec nie marwilbym sie na zapas:) Czuje ze wyjdzie z tej ekranizacji cos konkretnego zreszta jesli SH okaze sie lepszy od RE to juz bedzie to jakis sukces ;)

BelzeBoobies

no tak, jednak ja mam nadzieję, że nie wydzie z tego kolejna "Piła" tylko klimatyczny "Silent Hill" :)