6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Fabula jest tak zjechana jak maska samochodu po spotkaniu z tirem...tragednia chcialem wyjsc z kina...i szkoda ze nie wyszedłem...nie radze na to isc...bo sie zanudzicie...
p)s az mnie dziw bierze ze ten film ma tak dobra ocene ja dalem 4\10...

ocenił(a) film na 9
linkinpunk

poczytalbys naj

ocenił(a) film na 10
linkinpunk

Byłem na tym w kinie i film jest zajebisty. Fabuła, scenografia, muzyka, reżyseria i aktorzy - full wypas. Dałem mu 10/10 i nikt mi nie wmówi że film jest do bani. Mi się podobał i tylko czekam żeby se kupić na dvd i oglądać codziennie w kółko, dopóki nie nakręcą części drógiej (oby to zrobili).

A co do autora tego posta - kij ci w oko koleś!!!!

ocenił(a) film na 10
linkinpunk

Jesteś niesamowicie ciemny, a styl twojej wypowiedzi tylko potwierdza fakt, że filmu nie zrozumiałeś, a żałuj, chyba najlepszy horror ostatnich lat.

ocenił(a) film na 10
dux

A mógłbyś chociaż podać powody, dlaczego ci się nie podobał.

"tragednia chcialem wyjsc z kina...i szkoda ze nie wyszedłem"

Zgadzam się. Szkoda że tacy jak ty (tzn. ludzie którzy idą do kina, a nie na film) nie wychodzą z seansu, mieliby więcej czasu, a i innym by zaoszczędzili cierpliwości np. jak ja byłem w kinie to jakieś dziewczyny ZACZEŁY SIĘ ŚMIAĆ. Że też tacy ludzie się w ogóle rodzą.

"p)s az mnie dziw bierze ze ten film ma tak dobra ocene"

Elo są na świecie ludzie którym ten film się podoba, a wnioskując z oceny jest ich dosyć sporo.

Nierozumiem po co piszesz "nie polecam", przecież jak ktoś będzie chciał obejrzeć "SH", to będzie twoje "niepolecam" miał gdzieś.

linkinpunk

A grałes w SH? jak nie to sie nie dziw ze fabuła jest dla ciebie "zjechana..." Polecałbym sie najpierw zainteresowac z kąd i dlaczego jest tak a nie inaczej. to jak z filmem na podstawie ksiazki. Ale tez oczywiscie mogl sie niepodobac (moj znajomy mimo ze gral to filmem sie lekko rozczarowal) rozne bywaja gusta

ocenił(a) film na 9
thirstysock

koles naprawde prosty jak konstrukcja cepa...hyh ...po seansie ludzie jak ty zapewne wychodzili i nie wiedzieli o co chodzi ( sam wychodzac z kina specjalnie zwarcalem uwage na ludzi) jedni cisza, inni "i co juz" hehehe ciemnosc widze ciemnosc:D

ocenił(a) film na 10
linkinpunk

dno dna to ty jestes współczuje ci jestes kompletnie pozbawiony wrażliwosci i wyobrażni

ocenił(a) film na 10
duende_2

to oczywiscie do tego goscia który zjechal silenta

ocenił(a) film na 10
linkinpunk

Pszeszedłem SH 1 i 2 a jeśli chodzi o film to narazie najlepszy film zrobiony na podctawie gry tv na filmie byłem aż 2x w Kinie tak mi się podobał i efekty i inne pierdoły,cieszy mnie że film niejest zacenzurowany jak inne jak np Resident Evil.Film SH jest na podctawie pierwszej i drógiej części gry i naprawdę bardzo dobrze im to wyszło a aktorke dali wyśmienitą a kto krytykuje ten film tak poprostu i go nierozumie to radziłbym chodź zagrać w gre SH niemówiąc o pszechodzeniu ale jak się pszejdzie to się i go bardziej zrozumie.Film jest krwisty ale mnie jakoś niepszestraszył lecz dużo scen było mocnych,mam nadzieje że drógą część też zrobią i bendzie równie zajebista jak i pierwsza część...

ocenił(a) film na 10
linkinpunk

Widzę, że ci którzy po filmie jadą, nawet nie umieją obronić swoich racji, piszą jednego posta i mają wszystko w dupie. Posty sobie nabijacie durnymi wypowiedziami. Lapiej zajmijcie się czymś pożytecznym. Idźcie sobie na następny film Bolla. Żałosne.

ocenił(a) film na 1
dux

Przyznam sie ze nie gralem w gry....ale powiem tak...jest napisane ze to jest Horror ktos mi powie co jest tam strasznego?? dosłownie nic...
ja juz wole owiele bardziej horrory psychologiczne sa bardziej ciekawe...
Wogole mozna ostatnio zauwazyc, ze nei powstaja zadne straszne horrory...czyzby tematy sie wyczerpały??...chociaz wkonuc mozna zrobic bezsensowną jatke...ale to razcej bedzie obrzydliwe nie straszne..
wracajac do SH muzyka była bardzo dobra...fabuła zjechana...scenografia tez niezla...Pani Policjantka tez była fajna...włącznie z głowna bohaterką...:P a pozatym film i tak jest dnem dla mnie wole Resident Evil ciekawszy napewno

Na koniec mam pytanie co to jakas PIS'owska Cenzura ze juz nie moge sie wypowiedziec spokojne...
aha i jeszcze jedno wie ktos czy bedzie tego druga cześć bo kijowo sie skonczyło...

ocenił(a) film na 7
linkinpunk

Zara, zara. Lubisz horrory psychologiczne? W takim razie chyba nie wiesz co robisz, bo SH jest takim właśnie horrorem. Ewidentnie.

A porównywanie do Resident Evil to jak porównywanie do Hostel. Niesmaczne i nie na miejscu.

użytkownik usunięty
December_Man

aha...zajebista argumentacja,wszystko jest ok ale film jest dnem.i koniec.Dlaczego nikt nie potrafi spormułować jakichkolwiek konkretnych argumentów przeciw temu filmowi?

ocenił(a) film na 1

CHcesz argument to masz....Film jest nudny...zreszta dwałem ci argumenty ale widac ze nie potrafisz czytać...O POLSKA INTELIGENCJO!!....

ocenił(a) film na 10
linkinpunk

Film jest genialny. Lepszego horroru w życiu nie widziałem

użytkownik usunięty
linkinpunk

Wielkie dzięki za ZAJEBISTY argument.I chyba dam ci spokój bo widze że zbyt wiele od ciebie nie można wymagać

ocenił(a) film na 9
linkinpunk

Do "polskiego inteligenta". Doskonale rozumiem pana wysublimowany argument i pozwolę sobie odpowiedzieć na równym poziomie: jesteś głupi i twój tata ma małego penisa!!! Poroszę się mnie nie czepiać że kogoś obrażam bo przecież nie występuje tutaj żadna "PIS'owska Cenzura ze juz nie moge sie wypowiedziec spokojne..."

linkinpunk

ludzie dajcie na luz... Narzucacie sobie swoje poglądy, jakbyście uważali się za lepszych... Może film mu się nie podobał i to jego zdanie? Jezu.. różnienie się od większości zawsze w tym kraju było skandalem :/...

ocenił(a) film na 10
Althea

Facet, nie ośmieszaj się!!!!

Lubisz horrory psycholodiczne i wolisz Resdent evil. Przyznam szczerze, że tak idiotycznej wypowiedzi jeszcze nie widziałem. Jak jesteś domyślny to zapewne będziesz wiedział o co mi chodzi.

ocenił(a) film na 8
dux

Hahaha, prawdopodobnie "psychologia" Resident Evil polegała na tych chlapiących po ścianach mózgach zombie. Dobił mnie koleś całkowicie. Koneser horrorów od siedmiu boleści...