Te demony ten kolo z tym mieczykiem byl poprostu zalosny ! dziewczynka z tymi dlugimi wlosami lekko zakrywajacymi glowe to przezytek ktroy byl juz min: The ring 1 i2, Klatwa itp film ma kiepska akcje zero stresu zero strachu nie nazwalbym tego horrorem tylko SF. Musze tylko powiedziec ze jest to jedyny film gdize naprawde zaluzje ze wydalem kase idac na niego do kina poweim nawet ze wole filmy ze szkoly typu zemsta haha!
Kolejny kolo, który nie rozróżnia horroru od sci-fi. Mam wrażenie, że tego typu komentarze(które nomen omen, pojawiają się chyba coraz częściej) są czystą prowokacją, albo jakaś grupka przyjaciół, którym film się nie spodobał, postanowiła pozakładać po 10 kont każdy i systematycznie postują tutaj takie komenty, bo normalne to nie jest.
Natomiast, jeśli się mylę, i tyle jest osób nie potrafiących podać sensownych argumentów, to Boże chroń królową...
Dla mnie jest to po prostu kolekny Troll, nie moga sie wyszalec na prywatnych forach bo dostali by warninga albo bana wiec szaleja tutaj.
Zreszta przecietnemu Polaki SH raczej nie bedzie sie podobal, za malo w nim golych dup i nie ma Umcy Umcy Umcy muzy etc. Taka rzeczywistosc.
PS -- przylookaj sobie jego avatarek na powiekszeniu na koncie... Kolo jestes NIEZLY??? Gangsta Masta na calego, i mamy juz odpowiedz co , jak i dlaczego, hehe
Nie chce byc złośliwy ale odnosze wrażenie ze ma nieproporcjonalie wieksze dłonie do głowy - pewnie nie rozwinęła sie tak jak i zawartośc :)
Ziomuś, wyluzuj! Obejrzył sobie jeszcze raz How High, Soul Plane, Kids albo Friday, przecież dobrze wiesz, że to są właśnie filmy dla Ciebie! Nie mówie, że to są złe filmy, wręcz przeciwnie np. How High, to zajebista komedia, ale Tobie radziłbym nie wykraczać poza te pozycje. Łącze się z Tobą w bólu, bo sam wiem jak to jest wyrzucic kabone w błoto,pomyśl, za cenę kinowego zestwu miałbyc już calaka!!! ;)
to idz do szkoly i obejrzyj se zemste zobaczymy ......sam jestes zalosny z ta swoja logika i argumentami ktorych...w zasadzie nie ma haha...nie chc emi sie doslownie ci wytykac wsyztkiego bo dzisiaj mam urodziny i kaca:P hyh SH rolez a ty "pałko z Bogdanca" idz sie skomplikuj ...damn!
Skoro wolisz zemstę, to trzeba sobie ją było wypożyczyć z wypożyczalni, ale nie ty wolałeś iść do kina i znając życie jeszcze gadać z koleżkami i przeszkadzać innym oglądać. Potwory żałosne?
To ty jesteś żałosny. Tak się składa, że były żywcem wyciągnięte z gry, a to film na podstawie gry, zdajesz sobie wogóle z tego sprawę?!
I jest jeszcze coś...
S.F. tak?
To może Gwiezdne wojny to dla ciebie horror?
Naprawdę podaj jakieś sensowne argumenty, a nie pieprz głupot za przeproszeniem. Co po chwilę czytam coraz durniejsze komentarze...
to idz do szkoly i obejrzyj se zemste zobaczymy ......sam jestes zalosny z ta swoja logika i argumentami ktorych...w zasadzie nie ma haha...nie chc emi sie doslownie ci wytykac wsyztkiego bo dzisiaj mam urodziny i kaca:P hyh SH rolez a ty "pałko z Bogdanca" idz sie skomplikuj ...damn!
"ojej, jestem pacanem, haha!" Gratuluję intelektu. Mieczyk? Nie pamiętam żeby w filmie był jakiś miecz. Nóż tak, ale miecza tam nie było.
Niestety jezeli dobrze pamietam miecz byl i wladal nim (krotko) Piramidoglowy :) to znaczy nie mozna tego nazwac standardowym mieczem w wydaniu sredniowiecznym ale cos bardziej podchodzacym bo wielgasny 2reczny tasak :) (jak ktos ogladal anime Berserk to bedzie wiedzial o co mi chodzi:) )
"poweim nawet ze wole filmy ze szkoly typu zemsta " - wystarczy tyle by zrozumieć jaki poziom intlektualny prezentujesz:]
aha bym zapomniał:]- fajny z Ciebie ziooooom:) - w kinie film też oglądałeś w kapturze?
Nie pije piwka nie jestem skatem i hh i wcale nie podobal mi sie film zemsta.Film zemsta jest do bani ale widzac ten wasz SH to wieksze dno i tyle. Ja fascynuje sie moze innymi filmami niz wy ale bylem na tym filmie w kinie i uwazam ze lipa i z komentowalem.Nie lubie ludzikow z mieczykami itp. Co takie postacie wogole maja oznacza? jaki jest sens tego filmu?. A po waszych komentarzasz wnioskuje ze te demony ludziki to dla was jacys goru. Sikacie w porty i wpieniacie sie jak ktos jedzie wasz idealny film ale czasem trzeba popukac sie w glowe i zrozumiec ze nie kazdemu sie podoba to co i wam. Nadal uwazam ze film jest do bani ! Po co mam sie rozczulac nad argumentami te ktore wypisalem wystarcza !
"Film zemsta jest do bani ale widzac ten wasz SH to wieksze dno i tyle"
Bez komentarza
"Nie lubie ludzikow z mieczykami itp."
Ja też nielubię dużo rzeczy i nierobię z tego wielkiego problemu.
"Co takie postacie wogole maja oznacza?"
Jeżeli ty się jeszcze nie pokapowałeś, to ja cii nie powiem.
"jaki jest sens tego filmu?"
A powiedz mi, jaki jest sens killera, albo rambo?.
"Sikacie w porty i wpieniacie sie jak ktos jedzie wasz idealny film"
Chyba raczej, powinieneś napisać śmiejecie się z kretynów którzy, nie zrozumieli filmu i uważają się za koneserów, a tak przy okazji poleć jakiś dobry NOWY horror skoro uważasz że, "SH" to lipa.
"Po co mam sie rozczulac nad argumentami te ktore wypisalem wystarcza "
twoje argumenty są bez sensu, przeczytaj sobie Mój poprzedni post jeżeli chcesz wiedzieć czemu tam uważam.
Lepiej idż pobawić się swoim wibratorkiem, bo ci to lepiej idzie, niż krytykowanie filmów.
Dobry horror np "Egzorcysta" a jesli chodzi o nowy dobry horror to "teksanska masakra pila mechaniczna" "the ring". Jestescie strasznie wyszczekani i nie potraficie rozmawiac z ludzmi "Lepiej idż pobawić się swoim wibratorkiem" co to wogole ma znaczyc hm ? dzieciniada. Wyluzujcie skomentowalem jakis wasz ulubiony film i tyle poprsotu mi sie nie podobal ja nie lubie bajczek z jakimis potworkami a sie wpienilem bo wydalem na ten szajs kase idac do kina.
może za bardzo mnie poniosło, ale już mam naprawdę dosyć ludzi którzy nie zrozumieli, albo niechcieli zrozumieć "SH" i piszą komentarze krytykujące film nie podając żadnych sensownych argumentów. Co do Horrorów podanych przez ciebie to zgodzę się że "the ring" jest dobrym filmem, natomiast "teksańska masakra" jak dla mnie jest filmem nie naj gorszym.
"Nie lubie ludzikow z mieczykami itp."
Lidzik z mieczem itp. to dno ale miesniak z piła mechaniczna to juz wedlug ciebie szczyt grozy ... czyzby zdanie bylo napisane na zlosc !?
Ewentualnie nie bardzo wiesz co ci sie podoba.
Tak w ogole to ten film nie jest nowy - to remake.
The ring tez z resztą nowy nie jest (i to tez remake)
"Co takie postacie wogole maja oznacza?"
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=piramidog%C5%82owy&btnG=Szukaj&lr= [www.google.pl/search?hl...]
"Wyluzujcie skomentowalem jakis wasz ulubiony film"
No nie pochlebiaj sobie. Aby mozna bylo to nazwac komentarzem to musialo by to zawierac jakas wartość merytoryczną a takiej w twej wypowiedzi nie uświadczysz :/
"a sie wpienilem bo wydalem na ten szajs kase idac do kina. "
Nastepnym razem idz na film a nie do kina to pewna subtelna roznica jest.
Widzę, że Bazyl, że jesteś następnym który neguje to co wcześniej napisał...
Gości z mieczykami nie lubisz, ale już piła mechaniczna może być?
no nie?
Koleś przestań juz lepiej bo się ośmieszasz, następny domorosły kinoznawca. Skąd wy się bierzecie?
Nie no, ja juz nie moge, na poczatku moze to i bylo smieszne, ale teraz zaczyna sie robic nudne i irytujace. Wy chocbyscie mieli 100 lat tepic takich ignorantow jak Bazyl, to i tak bedziecie to robic. Uporu to Wam nie brakuje, ale ja sie pytam: PO CO WY SIE PRZEJMUJECIE OPINIAMI IGNORANTOW? Nie wiem, moze jestescie bezrobotni i macie za duzo wolnego czasu? Moze jestescie masochistami i lubicie w kolko pisac to samo (bo dysksuja z kazdym ignorantem wyglada identycznie). Nie wiem, po prostu nie moge tego zrozumiec, dlaczego sie takimi pierdolami przejmujecie. Jest takie powiedzenie "Potepiaja to czego nie rozumieja" i dokladnie z tym mamy tu do czynienia. Oni wszyscy nie wiedza co to SH (i nie chodzi mi tu tylko o kojarzenie kto to Piramidoglowy albo dlaczego ulica nazywa sie Bachman) i nawet nie chca sie dowiedziec, a Wy niepotrzebnie tracicie czas i nerwy na prowadzenie krucjaty z "niewiernymi". Po prostu to olejcie i sami dyskutujcie na temat filmu w jakims temacie.
A i jeszcze jedno, przez swoje nerwy sami wpadacie w pulapke jak np. kolega bobekps2 - o ile dobrze pamietam to pierwszy Ring wyszedl przed SH wiec raczej trudno by bylo, zeby jego tworcy sie nim inspirowali.