6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167790
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

cosik mi tu nie pasi........skoro flm silent hill ma przedstawic historię zupełnie inną niż w pierwszej części gry to (już nie czepiąjąc się faktu że będzie PIRAMIDOGLOWY)...to skąd się wzioł Harry Mason ????????...............oj coraz bardziej boję się o ten film................mogliby wymyślec coś zupeeełnie nowego

ocenił(a) film na 9
marobot_2

co nie pasi? wszystko pasi, a nie.... Film jest NA PODSTAWIE pierwszej części-wystąpi Harry, Cybil czy Dalhia- jednak historia będzie opowiedziana inaczej Harrego zastąpi jego żona wkraczająca we Wzgórze Martwej Ciszy - gdzie podobnie jak w grze podążać będzie za swą sórką. Nie widze więc powodów do narzekań- no może prucz zrobienia z babki głównej bohaterki- wolałbym gościa:)

sawin

Jeżeli w filmie występuje kobieta w roli głównej zamiast faceta i można dostrzec także Piramida to raczej nie jest NA PODSTAWIE gry tylko OPARTY o grę a to różnica :) Mimo tego mam nadzieję, że będzie OK :-)

ocenił(a) film na 8
FreakMatek

Dziwne bo IMDb jako postać graną przez Seana - podaje pana o imieniu Christopher. Zobaczymy, zobaczymy - kogo by nie grał ma to zrobicdobrze.

ocenił(a) film na 9
Kolbe

na podstawia...opsrty... dzięki za korekty bo kompletnie nie widziałem swojego błędu-w takim razie -fiml będzie oparty na pierwszej części gry:)