Jak narazie jedyne co mi się nie podoba to obsada, mogli się pokusić o lepszych aktorów no ale cóż mam nadzieję, że nie zawiodą i zobaczymy naprawdę zajebisty horror z dobrą grą aktorów i świetnym klimatem. Bo gra jest świetna, licze jednak, że film będzie od niej lepszy.
na to ze film bedzie lepszy od gry to bym nie liczyl- wystarczy ze jej dorówna lub sie mocno zblizy. Aktorzy moze nie sa pierwszoligowi z hooliwood ale to lepiej moze- pomysl im lepsi aktorzy tym wieksza garza dla nich wiec film bylby nastawiony na zysk przez co mogloby wyjsc scierwo pokroju Tomb Raidera lub Haose of dead
pozdrawiam
Ja nie chciałbym zeby ten film był pospolitą kopią gry, i mam taka skromną nadzieje. Najwazniejsze jest to zeby twórcy stworzyli klimat Silent Hill, bez niego film bedzie skonczony na starcie. Po obejrzeniu zdjec do filmu, stwierdzilem se swietnie stworza odpowiednia aurę tego filmu. Jesli okaze sie ze 85% filmu to bedzie strzelanie, i uciekanie przed potworami....to obawiam sie ze nic dobrego z tego nie wyjdzie. Pozdrawiam! :)