PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139742}
6,6 167 tys. ocen
6,6 10 1 167347
4,7 27 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Jak to możliwe,

ocenił(a) film na 7

że Christabella była matką Alessy? Przecież była cała poparzona... Sorry, jeśli którąkolwiek z postaci pomyliłam, ale oglądałam ten film już dość dawno...

ocenił(a) film na 8
kirke_4

Christabella z tego co wiem nie była matką Alessy, tylko Dhalia.

kirke_4

Pomyłka imion. Alessa była matką Sharon. O to chyba chodziło.
O ile dobrze sie orientuję poparzenia nie mają żadnego wpływu na ciążę. Alessa została zapłodniona jeszcze przed poparzeniem więc płód mógł rozwijać się w jej ciele bez żadnego problemu.

ocenił(a) film na 8
Mithrill

Ja zrozumiałem to inaczej, ale może masz racje, i właśnie o to chodziło.

ocenił(a) film na 7
grzegorz_02

No a ja zrozumiałam to tak, że Alessa została poparzona gdy była jeszcze dzieckiem... dlatego zastanawiałam się skąd ta jej córka się wzięła 0_o

kirke_4

No tak - Alessa została poparzona gdy była jeszcze dzieckiem, tylko ,że w ciąże zaszła przedtem , także jako dziecko, bo zgwałcił ją woźny w szkolnej toalecie ( ten Colin).

ocenił(a) film na 8
dzieciakzklasom

Kurczę, a skąd Ty to wszystko wiesz?
%&^%#@
@#$%%%

grzegorz_02

Z filmu. Pamiętasz jak Alessa uciekła do szkolnego klopa przed koleżankami? Tam właśnie był ten woźny i na nią spojrzał tak "wymownie"... Można się domyśleć co było dalej .... A potem Alessa się na nim zemściłą (pamiętasz jak Rose znalazła w tej toalecie zwłotki oplątane drutem kolczastym? - to był właśnie ten woźny Colin, ojciec Sharon). Swoją drogą to dziwne, że tak poważne oparzenia nie uszkodziły płodu- no ale nigdy w ciąży nie byłem , więc nie wiem;)

ocenił(a) film na 8
dzieciakzklasom

Bystrzak;P.

za krótki,
za krótki,
za krótki

grzegorz_02

Dzięki;)
Widzicie Der Speeder , Robercik, Dux i Mithrill? : Jestem bystrzak;)))

ocenił(a) film na 7
dzieciakzklasom

ehhh dziecko zachodzi w ciążę... nie wiem co o tym myśleć, chyba trochę przesadzone...

kirke_4

Rozejrzyj się dookoła, a zobaczysz ile w naszych czasach jest młodych matek ;). Nawet dziś trafiłem na tvn na program Ewy Drzyzgi i było o zgwałconych dziewczynkach, które zaszły w ciążę i urodziły te dzieci. Znam dziewczynę, którą ojciec gwałcił od 9 roku życia i która ma z nim dziecko. To jest chore ale prawdziwe. Takich przykładów jest mnóstwo.

Przesadzone? Raczej przerażająco realne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
dzieciakzklasom

Powiem jedno, to co napisałeś, jest poprostu żałosne. Dziękuje za uwagę.

ocenił(a) film na 6
dzieciakzklasom

Nic takiego, po prostu Sharon nie jest córką Alessy, ale ucieleśnieniem jej dobrych cech...nie zrozumiałyście dokładnie słów Dark Alessy. (badz też Samaela...jak kto woli)

ocenił(a) film na 8
Vampire_Nataliee

A spojrzałaś na datę ostatniego postu w tym temacie? ;)