PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139742}
6,6 167 tys. ocen
6,6 10 1 167404
4,8 29 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

... to SH należy do czołówki. Nie jest to film szczególnie zajebisty, ale ogląda się miło. Parę
rzeczy mnie dosyć wnerwiło, na przykład po cholerę wstawili Piramidogłowego?!

ocenił(a) film na 10
el_Polaco

Bo jest najbardziej rozpoznawalną "istotą" tej gry?

ocenił(a) film na 7
say_2

Części drugiej, w części pierwszej na której opiera się film, Piramidogłowy w ogóle się nie pojawia i jego postać nie ma tutaj żadnego sensu.

ocenił(a) film na 10
el_Polaco

A pielęgniarki z tego co kojarzę też był z części drugiej. Nigdy nie ma tak iż film w 100% jest odbiciem gry . Ja powiem szczerze jak zobaczyłem piramidkę to było w kinie słychać takie Wooooooo i mnie też się geba ucieszyła widząc tego sukinkota( nieźle straszył w 2 części gry, szczególnie w hotelu ;] ]Powiem szczerze nie pamiętam 1 części gry, natomiast 2 i 3 dość dobrze gdyż obecnie kończę 3 :) Piękne wersje wyszły na x360 ;]

ocenił(a) film na 7
say_2

Pielęgniarki są w każdej części, ale od Origins mają wygląd taki jak w filmie ;).

Mi przeszkadza tutaj Piramidogłowy, bo on nie jest zwykłym potworem w dwójeczce, tylko ważną "postacią" fabularną z tego co pamiętam :).

Teraz przechodzę Silent Hill: Homecoming i muszę przyznać, że w tej części jest za dużo walki :(

użytkownik usunięty
el_Polaco

Wstawili Piramidogłowego, bo chcieli jakoś urozmaicić film co moim zdaniem nawet im się udało ;)