6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Kino Marzen!!:((

ocenił(a) film na 10

no to chyba rzeczywiscie mamy silent hill;/ wszedlem na strone cinema city a tu patrze ani widu ani slychu o filmie... to jedyne kino w moim miescie!! co za koszmar wielkie dzieki ze bede musial sobie sciagac z neta!!!:(( porazka totalna co za chala wiecej do tego kina sie nie wybiore.. nie dosc ze czekalem miech z utesknieniem kiedy w koncu poleci w Polsce to chyba sobie poczekam dobre kilka miesiecy na dvdrip bo te kinowki na ktorych nic nie widac nie ma sensu sciagac! oni to nazywaja kinem (smiech na sali) pozdrawiam wszystkich fanow serii gier i zycze "przyjemnego" seansu xD ...Piramidołeb z cz-wy:D...

majak16

Też się wybierałem na SH do czewy ;)
Ale w dniu premiery filmu jest tam Papież... wiec chyba przełożą wyświetlanie filmu :/ Najwyżej wybiore sie do Opola ;)

majak16

Em.. spoko, jest w piątek w Cinema City Cze-wa ;)
O godzinie 14:45, 17:15, 19:45 i 22:15 :D
Bilent normalny 16zł, a ulgowy 13 :P

ocenił(a) film na 9
Mithrill

Wogóle to wszystko pojawić sie powinno jutro :] W arkadi w wawie naprzykład nie ma reperturaru jeszcze na piątek w Cinema City

ocenił(a) film na 10
Redgard

własnie musialem to dokladnie sprawdzic odwiedzilem kino i potwierdzili graja w piatek(jupi) pojde z mamusia bo Jej swieto ;) pozdro i thx za wpisy

Mithrill

Strasznie tanie bilety macie. U nas, w Opolu to wyjdzie 19, albo 20 złotych.

ocenił(a) film na 10
Polish

dla mnie i tak za drogo ;p hehe . ciekawe jak wiekowo stoimi mam nadzieje ze nie zasadza od 18 no ale jak bedzie opiekun chyba wpuszcza :D

Polish

dlatego odpuszcze sobie Opole... mialem tam jechac ze wzgledu na pielgrzymke Papieża, ktora wypada akurat w dniu premiery. No ale ceny biletów w opolskim kinoplexie mnie rozwaliły. Nie maja nawet ulgi dla studentow! A szkoda, bo Opole mam blizej :(

ocenił(a) film na 9
Mithrill

Film jest od 15 lat w Cinema City Bemowo w Wawie:D Bilet 16zł Heheheheh dobre

ocenił(a) film na 9
Mithrill

Film jest od 15 lat w Cinema City Bemowo w Wawie:D Bilet 16zł Heheheheh dobre

ocenił(a) film na 6
Redgard

U mnie również się nie zapowiada na to, żeby był w najbliższym czasie wyświetlany. No cóż, minimalnie za 2-3 tygodnie będzie - jak dobrze pójdzie :(. Chociaż i tak nie mam co narzekać, bo w zasadzie to (jak na trzy kina i porównując do innych mniejszych miast) dość dużo premier się do Jeleniej Góry dostaje. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Redgard

U mnie również się nie zapowiada na to, żeby był w najbliższym czasie wyświetlany. No cóż, minimalnie za 2-3 tygodnie będzie - jak dobrze pójdzie :(. Chociaż i tak nie mam co narzekać, bo w zasadzie to (jak na trzy kina i porównując do innych mniejszych miast) dość dużo premier się do Jeleniej Góry dostaje. Pozdrawiam.

majak16

u mne jest do samo...wisza tylko same plakaty kodu leonarda

majak16

majak16

majak16

Kinoplex Bielsko - Biała: tu zaczynają od piątku 2 razy dziennie :-) od 14 - 19 zł w zależności od dnia.