no to chyba rzeczywiscie mamy silent hill;/ wszedlem na strone cinema city a tu patrze ani widu ani slychu o filmie... to jedyne kino w moim miescie!! co za koszmar wielkie dzieki ze bede musial sobie sciagac z neta!!!:(( porazka totalna co za chala wiecej do tego kina sie nie wybiore.. nie dosc ze czekalem miech z utesknieniem kiedy w koncu poleci w Polsce to chyba sobie poczekam dobre kilka miesiecy na dvdrip bo te kinowki na ktorych nic nie widac nie ma sensu sciagac! oni to nazywaja kinem (smiech na sali) pozdrawiam wszystkich fanow serii gier i zycze "przyjemnego" seansu xD ...Piramidołeb z cz-wy:D...
Też się wybierałem na SH do czewy ;)
Ale w dniu premiery filmu jest tam Papież... wiec chyba przełożą wyświetlanie filmu :/ Najwyżej wybiore sie do Opola ;)
Em.. spoko, jest w piątek w Cinema City Cze-wa ;)
O godzinie 14:45, 17:15, 19:45 i 22:15 :D
Bilent normalny 16zł, a ulgowy 13 :P
Wogóle to wszystko pojawić sie powinno jutro :] W arkadi w wawie naprzykład nie ma reperturaru jeszcze na piątek w Cinema City
własnie musialem to dokladnie sprawdzic odwiedzilem kino i potwierdzili graja w piatek(jupi) pojde z mamusia bo Jej swieto ;) pozdro i thx za wpisy
dla mnie i tak za drogo ;p hehe . ciekawe jak wiekowo stoimi mam nadzieje ze nie zasadza od 18 no ale jak bedzie opiekun chyba wpuszcza :D
dlatego odpuszcze sobie Opole... mialem tam jechac ze wzgledu na pielgrzymke Papieża, ktora wypada akurat w dniu premiery. No ale ceny biletów w opolskim kinoplexie mnie rozwaliły. Nie maja nawet ulgi dla studentow! A szkoda, bo Opole mam blizej :(
U mnie również się nie zapowiada na to, żeby był w najbliższym czasie wyświetlany. No cóż, minimalnie za 2-3 tygodnie będzie - jak dobrze pójdzie :(. Chociaż i tak nie mam co narzekać, bo w zasadzie to (jak na trzy kina i porównując do innych mniejszych miast) dość dużo premier się do Jeleniej Góry dostaje. Pozdrawiam.
U mnie również się nie zapowiada na to, żeby był w najbliższym czasie wyświetlany. No cóż, minimalnie za 2-3 tygodnie będzie - jak dobrze pójdzie :(. Chociaż i tak nie mam co narzekać, bo w zasadzie to (jak na trzy kina i porównując do innych mniejszych miast) dość dużo premier się do Jeleniej Góry dostaje. Pozdrawiam.