naprawde czytajac te wszystkie kometarze myslalem ze film bedzie strasznie nudny i beznadziejny ale stwierdzilem ze powstal na podstawie gry i duzo jesty ludzi z załorzenia nienawidzacych takiego kina wiec wiadomo odrazu po sciagnieciu :) zabrałem sie do ogladania po pierwszej godz bylem mile zaskoczony, nawet strasznie zaszokowany film ma to cos klimat wymiata muza strasznie pasowala do filmu bylo pare momentow ktore zrobil bym inaczej wycial ale moge powiedziec ze zadko zdarza mi sie zobaczyc taki dobry film naprawde polecam bite 2 godz dobrego kina. moze sie powtarzam ale te wszystkie zle opinie na temat filmu chyba pisza ludzie ktorzy przez 2 godz musza widziec gole cycki pelno krwi ludzi blagajacy o litosc lekki dreszczyc wynikajacy z mucki na ekranie i wychodzac z kina czujac sie dowartosciowani i nie zaluja tych 14 zl ale to takie moje male zdanie pewnie nie mam racji jak zawsze ;) a film mi sie podobal i PILECAM KINOMANIAKOM :P
"przez 2 godz musza widziec gole cycki pelno krwi ludzi blagajacy o litosc lekki dreszczyc wynikajacy z mucki na ekranie" -TAK!! uwielbiam gołe cycki i fruwające flaczki, zwłaszcza przy rodzinnym obiadku...ludzie!
Ja tobie pilecam, abyś zagrał w grę ;)