Otóż grzebiąc sobie po necie natrafiłem na takie coś: http://youtube.com/watch?v=IfabCBBwc2M [youtube.com/watch?v=Ifa ...] jest to dwuminutowy filmik nagrany za pomocą kamery (widać to wyraźnie) na jakimś pokazie przedpremierowym. Wiele się nie dowiecie, ale jest bardzo mrocznie (i nie mówię tu tylko o jakości obrazu), więc ja osobiście nie mogę się doczekać :)
Poza tym z tego co zauważyłem w necie aż szumi na temat tego filmu, masa przecieków itp. Chyba będzie to gigantyczny przebój i mam nadzieję, że nie będzie się czemu dziwić. Osobiście już nawet bardziej ów "Silent Hilla" oczekuję niż "Kodu Da Vinci" a to naprawdę dużo :)
Podawałem już wcześniej tego linka, jednak chyba nikt się nim niestety nie zainteresował - wszyscy mężnie wyczekują w końcu jeszcze tylko 49 dni.
a co powiecie na to???
http://www.mininova.org/tor/251063 [www.mininova.org/tor/25 ...]
albo
http://www.mybittorrent.com/directory/movies/bittorrent_181902.html [www.mybittorrent.com/di ...]
:):):)
to jest film sient hill ?,bo w żadnym wypadku niechce mi sciogac.Jak to masz jusz na kompie to prosze zrub lini na rapidshare z góry dzięki !
wynalazłem go wczoraj w nocy - wyglada na to ze film, bo na torrentach nie ma faków raczej ... a rapidshare odpada bo jak narazie mam 12%
Jest wiele takich perełek, zwłaszcza na sieci p2p - a ten już wcześniej widziałem.
I co wam z tego, ze obejrzycie ten film w marnej kinówce?
Ja tam wolę iść jednak do kina, bo premiera w sumie już niedługo, a dla takich obrazów sala kinowa jest najlepsza.
Pełna zgoda, na takie filmy powinno się iśc do kina - taki mam zamiar a dziś, no cóż - Oszukac przeznacznie 3 :)
nawet w marnej... nawet w kinówce... byle obejrzeć i wrócić nad Toluca Lake :P poza tym czasem kinówki mają lepszy klimat niż potem extra super jakości dvdripy... o ile widać w kinówce cokolwiek :P
"poza tym czasem kinówki mają lepszy klimat niż potem extra super jakości dvdripy" -)wiekszego ciulstwa w życiu nie slyszałem. Idź i sie pierdolnij czymkolwiek.
pierdol sie młocie wyraziłem swoją opinie... ale widocznie jestes zbyt pusty by zrozumieć co to znaczy... a zrestzą szkoda gadac z zacofaniem - a co do pierdolnięcia sie czymkolwiek - nie bede bral z ciebie przykładu... wole sie cieszyc pelnią zdrowia psychicznego
ty kurwa durniu... a młota to se znajdź wśród znajomych. Ja rozumiem ze są ludzie co mają swoje zdanie ale takich jak ty to powinni wieszać głosą w dół na haku wsadzonym do odbytnicy. Nie widze innej opcji dla ciebie. Człowiek co mówi ze kamerówka jest LEPSZA od DVDRIP.... nieeee wyloguj sie i juz nic nie mów.. to naprawde nia ma sensu
A mnie np wkurza jak jakiś gościu przechwala sie że ściągnął sobie Silent Hilla z sieci zanim pojawiła się gdziekolwiek premiera i jara sie tym.
Ja zgadzam sie z opinia ze niektore filmy lepiej oglada sie w domu w "wersji kinowej" w niektorych produkcjach daje to swietny efekt, pamietam ze tak wlasnie bylo z Saw, najpierw kinowa, potem wersja dvd, efekt byl taki ze sam siebie pytalem "czemu to takie kolorowe"? to tak jak wlasnie w grze Silent Hill, mozna wlaczyc szumy w grze przez co calosc wydaje sie bardziej hmm, "mroczna" tak samo jest z filmami grozy w wersji kinowej ;)
ale wy pierdolicie.... najlepsze są wersje nagrywane na telefonie:) kurwa to ma klimat dopiero mmmm.... najlepiej jak widać tylko placke kolorów na ekranie i słychac fajny taki stłumiony dźwięk huh ma klimat wtedy:]
zbędna dyskusja się zrobiła ;]... a mi nie chodziło o to, że kinówki w ogóle sa lepsze - wiadomo, że DVDRip jest optymalny. Chodziło mi o to, że czasem dobrej jakości kinówki np. jakiś horror dodają pewną otoczkę i nastrój. O żadnych popcornach i telefonach komorkowych nie mówiłem. Ja ogladałem kinówke RE: Apocalypse i bardziej mi sie podobała niż oficjalna wersja DVD z lektorem. To wszystko...
swin masz racje hehe filmy z komóry zwłaszcza tej pierwszej z kmera są najlepsze... takie mroczne :D:D:D:D:D
sawin co ty pierdolisz najlepsze klimaty maja wersje z sony ericsona k700i nagrywane z obrazu monitora na ktorym leci kinowka z kinowki jakiejs innej kamery cyfrowej. Mowie Ci taki klimat, szkoda kasy na kino. :)
a ponoć Silent Hilla krecą na komórce na zamuwienie Gansa nokia zrobiła specjalny model telefon z kurewska pamiecia- oczywiscie jakosć nagrania przypomine te z telefonów które mozna nabyć za 150-200 złotych (kradzione:)) :].... zreszta Gans słuchając fanów powiedzial ze pierdoli filtry zrobi inaczej- hardcorowo