Film jest poprostu świetny jeden z najlepszych horrorów, normalnie masakara,warto zobaczyć...
powiedziałem jeden z najlepszych horrorów jakie widziałem a widziałem np:Koszmar minnionego lata,Krzyk,Dracule(Coppoli) itp.
I dzieki Redgrad o ile to nie tyczyło się do minie bo film a kurat widziałem...
Nie tyczyło się Ciebie :D Ja film też widziałem i wiem, że jest to film świetny :]
Hej.Mam pytanko.Czy ten film jest tłumaczony?Albo ma może polskie napisy?Bo koleżanka chciała żebym jej sciagnęła jak jest tłumaczony albo z napisami.
To mało horroró widziałeś:D Krzyk całkiem niezły, Koszmar minionego lata już dużo gorszy. Jedynie Dracula zasługuje u mnie na pełne uznanie- dla mnie jest to niemalże dzieło wybitne, któego każdy element jest dopasowany i na swoim miejscu. Zresztą nie stawiam go tylko i wyłącznie w kategorii horroru, bo straszak z niego kiepski. Dla mnie to przede wszystkim świetna opowieść/baśń o tym, że nawet zło może odnaleźć w sobie zdolność do dobra (w tym wypadku miłości).
Nie wiem, czy SH dorówna "Draculi", jeszcze go nie widziałem. Mam jednak głeboka nadzieję, że tak się włąśnie stanie:D