6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Ale najpierw, pójść do kina? Czy jest tak straszny jak gra komputerowa?
Ci co widzieli ten film napiszcie plis, od ilu lat jest to się nie martwię, na każdy się dostaje^^
Pozdro!

freepick

Film od 15 lat :P

Ja w miedzyczasie postanowilem sciagnac film wykonany przez fana Silent Hill. Mianowicie Silent Hill: No Escape. Zobaczymy coż to takiego :D

ocenił(a) film na 7
Mithrill

LOL. To nie wiesz co to No Escape? Dla wielu jest to film(ok. 110min!) znacznie lepszy od oficjalnego.

ocenił(a) film na 9
December_Man

Naprawdę? Nie wiedziałem, ale cóż mogę się tylko domyślać co to, jutro idę na Silent Hill, bilety kupione, ale więcej przeczytam jeszcze na forum o tym filmie...
Na końcu się wypowiem xD

ocenił(a) film na 9
December_Man

Naprawdę? Nie wiedziałem, ale cóż mogę się tylko domyślać co to, jutro idę na Silent Hill, bilety kupione, ale więcej przeczytam jeszcze na forum o tym filmie...
Na końcu się wypowiem xD

ocenił(a) film na 9
December_Man

Na końcu się wypowiem xD

ocenił(a) film na 9
December_Man

Na końcu się wypowiem xD

ocenił(a) film na 9
December_Man

Na końcu się wypowiem xD