6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Jeżeli miałbym oeceniać to podoba mi się tylko 3/3 część tego trailera.... za dużo ludzi w tym filmie i właściwie tylko pod koniec czuć troszkę klimatu, ale to za mało :( Mam złe przeczucia...:/

FreakMatek

No ja niestety też... Ta wiedżma jakaś, co to ma niby być? I masa potwórów, eh... to nie to! I jeszcze gdy ten facet czyta w intenecie, że te miasto kiedyś tam spłoneło 'has been transformed by evil'- bzdura w grze nie było wiadomo czy to jet miasto czy to może coś w rodzaju miejsca do którego człowiek udaje się po śmierci, albo na łonie śmierci (też bzdura, ale lepsza) i jeszcze ta mała dziewczynka biegająca w te i w te i we w te... Jeżeli to ma byc cos w rodzau resident evil- to ja wole żeby tego filmu nie było...

ocenił(a) film na 7
FreakMatek

bo ten trailer jest słabiutki. jeżeli ktoś mi napisze ża ma klimat to chyba w gre nie grał
postacie (potwory) są beznadziejnie zrobione
straszne napewno nie będą
może i ładnie zrobione ale nie o to chodzi
i założę się że na końcu okaże się to co w jednym z zakończeń z gry (z części pierwszej)
SPOILER że oni poprostu nie żyją SPOILER
obawiam się że będzie kiepściutko, tak jak w przypadku innego tytułu tego typu czyli Resident Evil

ocenił(a) film na 9
og0r

najgorsze ejst to ze musze wam przyznać rację:(- film nie bedzie tym czym mial byc dla mnie- kompletnie chorym horrorem z duzym nastawieniem na psycike bohaterów......jednak nadal jest szansa na dobry film.

FreakMatek

Macie racje zero klimatu!Ale ciekawe czy dadzą więcej potworów,pamiętacie mise które atakowały w szkole?ciekawe czy też sie pojawią?No i jeszcze ci ludzie,poco ich tyle tam? :\ głupota!No bo przecież ona sama tam powinna być no nie?!

ocenił(a) film na 7
Beyond

W grze miejsce to miało bardziej tkai metafizyczny charakter, było bardziej taką przenośnią, to było coś co tkwi w nas samych, naszej podświadomości.

ocenił(a) film na 7
donZabol

Tutaj chyba nie bedzie czegoś takiego, co widać po tym, że miasto spłonęło itd.

donZabol

tez jestem zlej mysli z tego co widzilem 1 trailer byl ciekawy i dawal nadzieje 2 calkowicie ja rozwial,gdzie ten mrok,latarka,ciezki klimat czuje ze wyjdzie z tego sredni filmik grozy nic wiecej...

ocenił(a) film na 7
FreakMatek

Niestety, ale macie całkowitą rację:( Trailer dużo gorszy od pierwszego, tłum ludzi w miasteczku (po cholerę?!) bohaterka dzwoni do swojego męża z prośbą o pomoc(?!). Jedyne, co przypadło mi w nim do gustu to muzyczka- wyjęta żywcem z drugiej części gry;) Miejmy jednak nadzieję, że film wyjdzie z tego obronną ręką...

Damnit

jesli ktos nie potrafi zmontowac pozadnie trailera to znaczy, ze nie ma z czego go zmontowac, lub chocby niewiadomo jak sie staral to nic z tego nie wyjdzie. przygotujmy sie lepiej na kolejna niskobudzetówke bez polotu, ale za to z mega kampania reklamowa... a szkoda bo ztego moznaby zrobic naprawde ciekawy film.