6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

http://img.photobucket.com/albums/v694/Janus3/trailers.jpg [img.photobucket.com/alb ...] info potwierdzone przez pracownika kina w usa

ocenił(a) film na 9
cockersssss

wyjasnij jak możesz o co biega bo nie czaje:) sjakis nowy trailer czy ki pieron:)?

sawin

Czy musze to tłumaczyć jak małemu dziecku jest napisane że trailer będzie przed filmem wyświetlanym w kinach w tym wypadku Underworld:evolution
premiera bedzie 20 lutego więc przed filmem underworld może lecieć ten trailer jak sie wybierzesz to kina to zobaczysz.

ocenił(a) film na 9
cockersssss

a skad wiesz, że nie jestem małym dzieckiem:) Nie no fakt rzeczywiscie dziwnie sie zamyślilem bo ten link to był dla mnie kosmos i nie czaiłem o ćo chodzi jakby:] w każdym razie nieżyczliwy człowieku nie musiałeś na mnie tak nieprzyjacielsko ale spoko wybaczam Ci wszak silent hill jednoczy ludzi (buheheheh:]) pozdro!

sawin

Sorry nie chciałem cie urazić po prostu myślałem że każdy zrozumie o co chodzi jest to wycinek od gościa z kina w USA znalazlem to w sieci trailer powinien pojawic sie przed premiera Underworld; Evolution czyli 20 stycznia treba wybrac sie do kina i zobaczyć.

ocenił(a) film na 9
cockersssss

Chętnie bym zobaczył trailer do sh na sali kinowej ale nie wwiem czy będe sklonny tylko po to poświęcić nasze cenne polskie złote-zwłaszcza ze film mnie raczej nie interesuje a na nadmiar kasy też nie narzekam:) Obejrze pewnie dopiero na filmweb:)