mam problem.....chcialbym znać tytuły 2 filmów.Pierwszy-opowiada o grupie dzieciaków która trafiła na bezludną wyspe, z biegiem czasu sie podzielili i jedna grupka zaczeła być agresywna, kolesia jednego funtem zabili i jakos tak dośc stary film-kończy sie że przylatuje śmigłowiec czy jakoś:).......2 film...pamiętam jedną scene jak kolesie zapierdalali przez tory i jeden dotknoł torów i wyczuł że pociąg jedzie, zaczeli zdupcać i w ostatnim momencie uskoczyli na bok...acha jeszcze jeden ffilm z Baconem co byłem przewodnikiem jakiś kolesi gdzieś na jakimś tripie zaczeły sie komflikty i dostał funtem w pałe (znaczy sie w głowe:)....sorry że tak tutaj wpierdalam sie nie na temat ale nie weidziałem jak zdopyć te tytuły bo pamiętam je z młodszych lat z góry dzięki za pomoc,pozdrawiam all
Ten pierwszy film to zapewne "Władca much", są dwie wersje, nowsza (gdzieś lata 80 chyba ;)) i starsza (film jeszcze biało-czarny). Co do reszty to nie wiem, bo poprostu nie do końca rozumiem to co piszesz ;).
Pozdro
...:) ano funtem no kamieniem sie znaczy;) racja że napisałem to troche chujowo:) ten 2 film mial jeszcze jedną fajną scene jak koleś kupował Playboya i sprzedawca mu powiedział 'fajny numer. są bliźniaczki'....przypomniało mi sie jakoś:) a ten trzeci to jest z Kevinem Baconem że był przewodnikiem na jakiejś wycieczce i z biegiem czasu rósł konflikt między nim a młodieżą, jakoś sie stalo że jeden koleś uderzył go kamieniem i ten stracił przytomność:) no nic może ktoś kojarzy, w każdym razie i tak dziękuje za pomoc i pozdrawiam:]
no tak chodziło mi o film władca much:) a oglądałem zapewne starszą wersje:) ciekawe czy puszczą jakąś wersje w tv:| wielkie dzięki bo pewnie byłoby mi sie ciężko dowiedzieć(próbowałęm wpisywać takie słowa jak 'wyspa';))
Może chodzi Ci o "stand by me"?
Co do drugiego, to chyba jest "lato białej wody", czy jakoś tak...
Pozdr.
Bardzo prawdopodobne że jeden to 'Stand by me' a jezeli chodzi o 'lato biełej wody' to sam nie wiem niby rocznikowo by pasowało i Bacon gra ale jest tak napisany opis filmu że zgłupiałem..... dzięki i pzdr;]