Albo macie niezłe poczucie humoru, albo brak rozumu. Nie wiem. Jak można ocenić coś czego się niewidziało (nawet zwiastunu)?
Moge się zołożyć że będzie dobry, jestem wielkim znawcą tego tytułu i gdy dowiedziałem się kto będzie robił ten film dałem 10. Zapnij pasy ziomuś jak będziesz szedł do kina na Silent Hill'a. Ten film będzie ewenementem idę o zakład. Nara :D
Jest szansa, że nie spieprzą Gans nie taki zły Crying freeman był na podstawie mangi i nie było tak tragicznie. Obawiam się jednak, że konwencja filmu pójdzie w kierunku kina akcji, oby nie.
Sieroty, które głosowały to chyba nie widziały fabuły. Poczytajcie w niusach. Nie chcij się załorzyć po przegrasz jeszcze. Od czasu Mario ludzie nie nauczyli się, żeby nie robić z gier filmów. Film będzie do dupy tak jak . mortal kombat (muzyka rulez), Mario Bros, Street Fighter, Wing Commander, Resident Evil, Tomb Rider, AVP. Mogę tak wymieniać.
Ty znawcą ? Hahahaha nawet największy kozak, który grał we wszystkie części (4) nie może być pewien co zrobią z filmem. Więc nie chrzań.
JAk, moge się założyć, ze będzie dobry i daje 10 - co za wogóle kretyńskie spojrzenia, każdy dobry film czy gre i książke da sie spierniczyć,
Dałem 10/10 ale jak obejrzę film to zapewne zmienię a gość co założył temat sam jest kretynem i niewie zapewne co to jest wogóle SH?!?
Wszystkie posty z bluzgami powinny zostać usunięte ! Beszczeszczenie Silent Hill powinno być karane na krześle. Koniec kłótni, koniec bluzg - troche poszanowania dla tytułu. A teraz wszyscy skłądają ładnie rączki i modlą się o Avarego i Gansa.
och przestań... przynuedzasz chłopczyku.....
idź na te swoje strony Kubusia czy coś...
moge się załozyć, że nie masz więcej niż 15 lat, skoro robisz takie błache błędy ortograficzne...
Zalozyciel tematu wypowiada sie dosadnie ale ma racje. Przeciez to glupota oceniac film zanim sie go jeszcze zobaczylo! Krytycy filmowi od siedmiu bolesci heh.
Prosta sprawa, głupota - ale wydaje mi się że ocenami filmów przedpremierowych powinni zajać siemoderatorzy. Tzn. po prostu usunąć możliwość oceny takich filmów, tak jak np. się to przedstwia na IMDB.
AHA - WIĘCEJ OPTYMIZMU, FILM MOŻE SIĘ UDAĆ. Jak potem podejdziesz do niego z takim podejściem to chodźby nie wiem jak dobry był to zawsze się błąd znajdzie któy rzekomo zepsuje cały film. Ja dobrej myśli jestem bo z takimi nazwiskami w produkcji może się udać bardziej niż dobrze.