6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167790
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Kto zaakceptował plakaty nr. 3 i 4. Pierwszy jest z konkursu i nawet nie dostał sie do finału, a drugi nie jest też oficjalnym plakatem

ocenił(a) film na 10
MlodY

Wszystkie zaakceptowane plakaty są złe.
1, 3 i 4 - to fanarty, a 2 jest strasznie zniekształcony... eh :(

ocenił(a) film na 10
Sully

Że co ? Dlaczego uważasz że plakat nr.2 jest strasznie zniekształocony ? Chodzi ci o to że postać nie ma ust ? :)

ocenił(a) film na 10
Lemansky

o wypraszam sobie, poster 4 dodałem ja, nie mowie, że to nie jest oficjalny poster, ale nie moałem go juz jakis czas temu, gdy jesczze nie bło żadnego posteru, poza tym pierwszym strasznie zamazanym. i wziełem go z oficjalnej strony,
wyciełem kawałek layoutu i IMO sprawdził się jako postyer tymczasowy.

ocenił(a) film na 10
Lemansky

Nie:] oczywiście że nie. Chodzi mi o to że plakat nie jest przycięty (choć powinien być), a jedynie zdeformowany do wymiarów 150x200. Orginalny plakat ma wymiary 270x400. Po zmiejszeniu szerokosci na 150, ma wymiary 150x222, wiec powinineś go przyciać o te 22 piksele:]
pozdrawam:)

ocenił(a) film na 10
Sully

O cholera ! Masz rację, właśnie teraz sobie uświadomiłem że nie wygląda to najlepiej :) Tylko co teraz z tym zrobić ? Widzę że inni dodali do akceptacji poprawną wersję plakatu. No nic, wszystko w rękach najwyższego :) Jak widać pośpiech nie jest dobry.

Lemansky

http://www.filmweb.pl/FilmUpdate?id=139742&contrib.id=1060118 [www.filmweb.pl/FilmUpda ...]
A to mój plakacik, który wygląda prawidłowo :):)
A resztę powinni powywalać.