6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Nie wiem o co tyle szumu. Przeczytalem wiele pozytywnych opinini dotyczacych tego filmu. Co do efektow specjalnych, calej oprawy wizualnej nie mam zastrzezen, cala ekipe moznaby poklepac po plecach i powiedziec "dobra robota". Jednak zeby nie bylo niedomowien, film wyglada dobrze chociaz tak naprawde w tym wszystkim nie ma odrobiny strasznosci, moze przydaloby sie jednak pare pomyslow jak przestraszyc widza. Przez caly film mozna siedziec zrelaksowany, nie ma zadnych scen ktore dawalyby to cale napiecie. Jedyne uczucie jakie pozostaje po filmie to zniesmaczenie.

krugerus

--------------------------
/| /| | |
||__|| | PROSIMY NIE KARMIĆ |
/ O O\__ |
/ \ TROLLA |
/ \ \ |
/ _ \ \ ----------------------
/ |\____\ \ ||
/ | | | |\____/ ||
/ \|_|_|/ | __||
/ / \ |____| ||
/ | | /| | --)
| | |// |____ --)
* _ | |_|_|_| | \-/
*-- _--\ _ \ // |
/ _ \\ _ // | /
* / \_ /- | - | |
* ___ c_c_c_C/ \C_c_c_c____________

lifein

fuck, zle sie wkleilo

-) http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling [pl.wikipedia.org/wiki/T...]

lifein

Bez przesady z tym trollingiem... Film autorowi posta się chyba niespecjalnie podobał, ale przynajmiej wypunktował dlaczego, w przeciwieństwie do innych gości na tym forum, co to tylko rzucą kilka wulgaryzmów i tyle...

Chociaż tekst "Przereklamowana bezsensowna efekciarska produkcja" ociera się niemal o bluźnierstwo :-)

ocenił(a) film na 10
krugerus

Dla mnie film jest prześwietny. Klimat tego filmu urywa głowe. Ja się bałem przez cały czas. Ciarki miałem non stop. Jestem fanem serii gier Silent Hill i nie zawiodłem się. Bałem się nie tego co widziałem lecz tego co zobaczyć miałem.

ocenił(a) film na 10
bobekps2

Nareszcie sensowna opinia. Film mi się bardzo podobał, ale nareszcie znalazł się jakiś jego przeciwnik, który podał jakieś normalne rzeczy za minusy, a nie to, że dziewczyna nie chciała się do niego przytulać. Chociaż z opiniątą oczywiście się niezgadzam.