widzialem trailer.........trzyma klimat SH .....ale jak zobaczyłem fotki na jakimś forum......to mnie szlag trafił....to ma byc prequel gry............i o ile dobrze wszystko zrozumiałem ...będzie starał się wytłumaczyc co naprawdę zdażyło się w SH .............no nieeeeee oni nie mają prawa tego robic.....VETO........pozatym po niektórych screenach odczuwam że jednak jest na nich za duuużo ludzi.....przecież klimat sh opierał się włąśnie na samotności......i shizie jaką ona powodował................no nie mówię że ma byc tylko 1 albo, 2 postacie w całym filmie...........ale przecież SH jest miejscem opuszczonym.........a na screenach widac było Dahlię i chyba wszystkich członków "the Order".................oj coś mi się to wszystko nie widzi............SH jest miejscem tajemniczym..............i próba odkrycia wszystkich jego tajemnic i podania ich od razu na talerzu jest istnym grzechem...................... ..........oj boję się...boję o ten film i o wszystkich fanów SH ........prawdziwych fanów
hehehehe-chyba wszyscy sie boja po obejrzeniu tych zdjęć- no cóż nalezy poczekac i jak ktos juz tu napisał zdjecia są z baaaardzo wczesnej fazy produkcji i bez zadnych nałożonych efektów.