Siemka!
Jestem świeżo po obejżeniu filmu i wręcz nie mogę wyjść z podziwu. Film jest genialny, absolutny killer w kategori ekranizacji gier! Przeszedłem do końca silenty 2, 3 i 4 (jedynki nie udało mi się zdobyć) i ten film mnie wręcz zachwycił. Pielęgniarki, piramidogłowy itp. itp. - WOW!!!! Scenografia i reżyseria - majstersztyk, aktorstwo, może nie najwyższych lotów, ale daje radę!!! Potwory -zajebiste, a scenariusz - Jahuuu!!!!! Gans pokazał co umie, myślałem że "Braterstwo" to szczyt jego możliwości, ale facet pozytywnie mnie rozczarował. Przyznaję że film nie był straszny jak na horror, ale co za różnica - to Silent Hill i kropka! Polecam każdemu kto grał i Silent Hill i każdemu innemu - musisz to zobaczyć!!!!!!
No prosze... oto różnica jaką mozemy zaobserwować w wypowiedziach ludzi, którzy w gre grali.. a całą reszta :D
Dla fana film jest genialny... i o to chodziło.
bbuuuuu.......ja go jeszcze nie widzialem ;)
ale to juz niedlugo, jeszcze troche i bede siedzial w kinie w ogladal Silent Hill'a.
Jak to dobrze spotkac kumpla MIŚKA na tym forum, oczywiście chłopak ma całkowita racje co do opini i tym filmie :)
A jak jeszcze popatrzy sie na foty planu zdjęciowego, to już w ogóle kopara opada. Chciałbym się tam wybrać :D
Pomyślcie o możliwościach jakie niesie ze sobą wydanie DVD! Sceny niewykorzystane (ponoć wycięli kilkanaście minut), wywiady, arty, no i oczywiście "The Making Of Silent Hill" - czyli silent w produkcji. I tu właśnie mamy akcje na planie, jak robili charakteryzację, efekty specjanle itp.
Teraz czekam na Silent Hill na DVD.
Inna sprawa: jeśli nie dadzą żadnych dodatków na płytce, to się co najmniej zirytuję.