6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Skit

ocenił(a) film na 9

Niezmiernie mnie cieszy 100k widzów na Silent Hill bo mówiło sie ze to film dla fanów gry dodatkowo z kompletnie pozbawioną sensu fabułą a ludzie jednak na niego chodzą. Ja byłem i moim zdaniem jest to najlepsza ekranizacja gry jaka powstała i teraz czekam niecierpliwie na wersje DVD

Seifer

"teraz czekam niecierpliwie na wersje DVD"

..jak my wszyscy :D
Kolekcjonerskie wydanie Special Extended, Director's Cut, 4x DVD box z kubkiem, koszulką radiem i latarką oraz figurką Piramidogłowego musi być moje! :D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
Mithrill

Dobre. Figurki piramidogłowego, byłyby na serio nie lada smakowitym kąskiem...

ocenił(a) film na 9
dux

ja to se tam trochu maluje/ rysuje wiec se pokoj zrobilem na barwy sh ( troche przyjasny wyszedl ale nic to ) I na scianach mam to co bylo na jednym obrazie w 1ce (gry) pamietacie drzwi i dwojke wiszacych ( w te drzwi wkladalo sie karte znaleziona w klasie.....no a piramidoglowego na gwiazdke narysowalem pastelami dla mojej ukochanej :) matka sie przerazila ( nie moja:P) 100x70 obraz z dwojki w muzeum z piramidoglowym chyba good prezent? a figurka? ale tylko w skali 1:1 :P:P pozdro ..to no gulp po jednym!

ocenił(a) film na 7
PONCZO

Zdjęcie twojego pokoju by się przydało :P

ocenił(a) film na 9
December_Man

NIEDOKONCZONY JEST JESZCZE ALE JAK TYLKO CYFROWKE DORWE TO ZALACZE:d k$#%^& caps mi sie wlaczyl:D lol

ocenił(a) film na 9
PONCZO

a na mojej fotce z deczka nad moja glowa widac poczatek napisu redrum:P

PONCZO

Ja niedługo się wyprowadzam i tak właśnie myślałem żeby pokój nawiązywał troszke klimatem do SH. Nie za bardzo - zeby sie goście nie bali.. ale tak symbolicznie :D

Tylko problem jest taki, że do tego pomieszczenia wpada nie za wiele światła i jak pomaluje ściany na jakieś ciemne kolory to wyjdzie mi grobowiec... no ale spróbuje :) Jedno jest pewne.. napis SILENT HILL będzie! :D

użytkownik usunięty
Mithrill

No to "walnij" se tylko symbol Samaela :D Ale w taki sposób, żeby nie cały było widać, żeby wystawał ci zza ściany, albo ćoś w tym stylu. Albo ostatecznie na suficie :D

użytkownik usunięty

Troche bezsensu napisałem :/
Chodziło mi o to, żeby wystawał zza MEBLI, na scianie. Lub cały symbol na suficie.

Chcę sobie nanieść na ścianę save point... np. z części 4. Zrobić tak, żeby wyglądało to na dziurę w ścianie... portal :D Myślę, że to niezły pomysł :)

Szkoda, że w naszym kraju nie można kupić różnych gadżetów z SH. To jest mój ból jako fana :(

Mithrill

Tfu.. źle się wyraziłem.
Save point z trójki... albo portal z czwórki.
Które lepsze? :)

ocenił(a) film na 10
Mithrill

Taki plakat jak by dalo sie nabyc to bylo by fajnie :)
http://www.psxzone.opalnet.pl/Podstrony/Silent_Hill/under_data/zdjecie23.jpg [www.psxzone.opalnet.pl/...]

NecrosiS

O widzisz...coś w tym stylu, ale na pewno nie na białym tle :D
Zresztą nie ja się tym zajmę tylko kumpel...Będzie gotowe zimą :/