6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Super! Wejdźcie.

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/%B6wietny,temat,Topic,id=440707 [www.filmweb.pl/%B6wietn...]

ocenił(a) film na 5

kooes co ci odbija wszedzie dajesz tego linka otrząsnij sie ;/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
sawin

Po pierwsze- Nie kłam. Jak oglądałeś Traszkę Neda, to nie miałeś chyba 13 lat...tylko z 8-9, więc teraz możesz mieć 2-3 lata więcej...
Po drugie- Mylisz się, gdyż ta bajka na minimaxie leciała co najmniej 4 lata temu...widać, że pamięć Cię zawodzi.
Skoro według Ciebie leciała ona 2-3 lata temu, to ty też nie masz wiele ponad 10 lat, chyba, że byłeś dziecinny w późniejszym wieku i to oglądałeś.

ocenił(a) film na 9

Zglosiłem twój post do usunięcia. Tak dziać się będzie z każdym takim twoim postem. Może w końcu dostaniesz bana

ocenił(a) film na 9
Redgard

Spokojnie, po co te nerwy i konfidencki klimat. Przecież chłopaczyna chce po prostu zostać zauważony ;)

ocenił(a) film na 9
opoz

konfidencki ? Jeżeli ktoś nie zrobi porządku tu to bedzie taki burdel jak mamy w polityce. Tobie jest to obojętne to nie musisz nic robić. Będę niszczył zło w zarodku i głupote ludzi każdym sposobem :] Jak chce być zauważony niech pobiega na golasa pod pałacem kultury.

ocenił(a) film na 9
Redgard

Jeszcze wiele przed tobą na tym portalu a i słusznie zauważyłeś, że bieganie na golasa może wywołać większe zainteresowanie niż dodawanie takich głópich postów. To nie zmienia faktu, że mianowałeś się z góry ORMO ;)

ocenił(a) film na 9
opoz

A swoją drogą - widziałeś już film Silent Hill?????

ocenił(a) film na 9
opoz

Tak widziałem. Opisałem to zresztą w temacie do tego odpowiednim :D Gostek chyba wziął sobie moją rade do serca, bo ktoś po rądzie babka biegał w samych slipach (lol)

Redgard

To nie odpowiednie forum do polityki...

ocenił(a) film na 9

chyba Ci sie mózg zlansował!!!! czlowieku jak mozesz zażucać mi kłamstwo? skąd wiesz ile mialem lat oglądając traszke? byłem na końcowym etapie gimnazjum a teraz mature pisze. A że dziecinny byłem jak to nazwałeś... no cóż dalej taki jestem i dalej chetnie po szkole zasiadł bym przed tą mocno pojebaną traszką:]... i nie próbuj jeszcze raz zażucać kłamstwa na podstawie swoich przemyślen dotyczących analizy wieku ludzi oglądających kreskówki!

''to ty też nie masz wiele ponad 10 lat''
a wiec przyznajesz sie do bycia 10-cio latkiem skoro napisales to co napisales
(przyp. ''ty tez'')
poza tym ta bajka leciala w tv 2-3 lata temu bo sam ja raz widzialem a wiec to ty jestes klamca; obejrzalem ja gora 3-4 razy w wieku 17-18 lat bo nie mialem czasu na wiecej odcinkow; ale nie wiem co ma do rzeczy wiek, mozna ja przeciez ogladac majac 30 czy 40 lat

Jeśli ktoś chce zobaczyć wiarygodność FaGaSka (znanego też pod nazwą Conradoo), to niech wejdzie na forum filmów "Tajemnica Brokeback Mountain", "Straszny film 4" i forum Angeliny Jolie. Tam dopiero widać jak FaGaSek opanował zasady kulturalnej dyskusji i rzeczowego przedstawiania faktów. Ten niebywale inteligentny rozmówca ma 14-16 lat i jest bardzo mądry. Mama nie dała mu obiadu.