6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

...głosują przed premierą, tylko ciekawe na co? na zwiastun?

Pypciu

Pewnie na gre ;)

Pypciu

Rozumiem wszystko, ale żeby oceniać film którego się nie widziało to już szczyt ..... debilizmu. Ale w przyrodzie muszą istnieć kontrasty :D Pozdrófka dla prawdziwych kinomanów ;)

Pypciu

Kurcze...nie kumam. Film juz ma srednia 9,5:| Chyba przeoczylem premiere. Owszem...gierka jest zajebista, ale to nie jest portal traktujacy o grach...

pietras_2

Ciekawe tylko kiedy filmweb pójdzie po rozum go głowy i zmieni system oceniania... :/

ocenił(a) film na 5
FreakMatek

Już dawno zmienił. Na film nie można głosować przed jego premierą. Bardzo często jednak filmy dodawane są do bazy jeszcze zanim znana jest data premiery i przez jakiś czas pozostają w bazie bez takowej. Stąd głosy. Przed premierą zostaną wykasowane.

ocenił(a) film na 7
pietras_2

I jeszcze zeby bylo smiesniej, na film zostalo oddanych 78 glosow :/

Valdi

Zagłosują na 10, a okaże się kolejnym niewypałem jak Street Fighter, Resident Evil 2, Tomb Raider-bajeczka czy Alone in the Dark, nie wspominając juz o naszym reżyserze artyście -Uwe

BUNCH

A to zwracam honor... o zmianie nie wiedziałem ;-)

FreakMatek

Dobrze. Zmieniliście system oceniania, to wreszcie usuńcie te głosy oddane na "Silent Hill"!!

ocenił(a) film na 10
Pypciu

Film napewno będzie super grozą. To widac po galerii i zwiastunie. Uwilbiam tą grę i jestem fanem. I nie ważne jaki będzie film i tak dam 10.A Tomb Raider i Resident Evil nie były złe były bardzo dobre.

ocenił(a) film na 9
butryk

Filmy nie były bardzo dobre. Bardzo dobre były gry- stąd u Ciebie sentyment do filmów

Pypciu

nie głosowałem na film ani nie grałem w Silent Hill, ale swój głos można zmienić !? o ile się nie mylę na 'twoja strona' więc może ktoś sobie obstawia, a później powie "miałem rację" i nie zmieni albo "pomyliłem się" i obniży jak na hazardzie, jakiś sens to ma, przewidywanie sukcesu filmu [ze wzg. na te czy inne czynniki]

denzel

To nie ma sensu. Jak ktoś chce obstawiać liczby to może sobie zagrać w totolotka. Tutaj to tylko robi zamieszanie.

ocenił(a) film na 9
The_Master

swoja drogą te głosy są tu od daaaawna, były nawet gdy nie było ani zdjeć ani zwiastunu-a teraz jakby sie uspoili z tym głosowaniem, zapewne zaraz po umieszczeniu na filweb silent hill dostał te głosy.

ocenił(a) film na 6
sawin

a wejdzie na ulubione tworcow filmwebu.
co tu narzekac na takie glosowanie, jesli nawet oni maja w ulubionych filmy do ktorych premiery jeszcze full czasu ;p