Rozumiem wszystko, ale żeby oceniać film którego się nie widziało to już szczyt ..... debilizmu. Ale w przyrodzie muszą istnieć kontrasty :D Pozdrófka dla prawdziwych kinomanów ;)
Kurcze...nie kumam. Film juz ma srednia 9,5:| Chyba przeoczylem premiere. Owszem...gierka jest zajebista, ale to nie jest portal traktujacy o grach...
Już dawno zmienił. Na film nie można głosować przed jego premierą. Bardzo często jednak filmy dodawane są do bazy jeszcze zanim znana jest data premiery i przez jakiś czas pozostają w bazie bez takowej. Stąd głosy. Przed premierą zostaną wykasowane.
Zagłosują na 10, a okaże się kolejnym niewypałem jak Street Fighter, Resident Evil 2, Tomb Raider-bajeczka czy Alone in the Dark, nie wspominając juz o naszym reżyserze artyście -Uwe
Film napewno będzie super grozą. To widac po galerii i zwiastunie. Uwilbiam tą grę i jestem fanem. I nie ważne jaki będzie film i tak dam 10.A Tomb Raider i Resident Evil nie były złe były bardzo dobre.
Filmy nie były bardzo dobre. Bardzo dobre były gry- stąd u Ciebie sentyment do filmów
nie głosowałem na film ani nie grałem w Silent Hill, ale swój głos można zmienić !? o ile się nie mylę na 'twoja strona' więc może ktoś sobie obstawia, a później powie "miałem rację" i nie zmieni albo "pomyliłem się" i obniży jak na hazardzie, jakiś sens to ma, przewidywanie sukcesu filmu [ze wzg. na te czy inne czynniki]
To nie ma sensu. Jak ktoś chce obstawiać liczby to może sobie zagrać w totolotka. Tutaj to tylko robi zamieszanie.
swoja drogą te głosy są tu od daaaawna, były nawet gdy nie było ani zdjeć ani zwiastunu-a teraz jakby sie uspoili z tym głosowaniem, zapewne zaraz po umieszczeniu na filweb silent hill dostał te głosy.