6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167790
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Trailer...

ocenił(a) film na 8

Długo czekałem tego dnia, wróciłem z pracy, kazało się że TPSA leci w kulki - internetu zabrakło, dobra, nerwy puszczały a ja nadal nic nie wiedziałem. Postanowiłem przepiąć się na kumpla IP i tylko wyczekiwalem az światełko w routerze zapali się. JEST ! Wchodzimy na filmweb i co widzą moje piękne oczy ? Trailer w końcu ! Nie zawiodly mnie ostatnie posty na temat oficjalnego trailera. Sciągłem oczywiscie ten w najlepszej jakosci. Czekałe mte 10 minutek noi odpalamy. Na początek miłe zaskoczenie "Promise(Reprise)" z drugiej części pieści uchu, klimat od razu zostaje budowany rozmową z pierwszego Teasera. W dalsze jczęści dźwięki da się łatwo przypasować do nazwiska Yamaoki. Widać że początek zostałzachowany z pierwszej części potem pojawiajasie uciekający ludzie(modlęsięby byli tylko w tym momencie). Alternatywny świat prezentuje się znakomicie, nie rozumiem "ale" do potworów, pielęgniarki i czołgający się panowie z drugiej części, Pyramid head, widać też monstrum z 3 części, wszystkie odwzorowane rewelacyjnie - na pierwszy rzut oka, nie mamy okazji zobacz ic hw akcji, te momenty zaskoczenei węc nie ma o czym mwic. Niektózy dziwią sie apropo pożaru, i tutaj dopowiedzenie - córeczka Dahli ginie właśnie w pozarze, zresztą ten odzaj destrukcji byl częstym wandalizmem w naszej poczciwej mieścinie - czyzby gracze nie czytali gazet znalezionych po mieście - tutaj przede wszystkim część druga się kłania. Widze na trailerze że w pomieszczeniu szkoły - jest zbyt jasno, filtry sa uzyte w malym stopniu i to boli. Alternatywny SH jednak robi wrazenie ogromne, jesli tak to ma wyglądać to jestem na tak. Na koneic trailera towarzyszy na Main Them z części pierwszej.