6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Zagadki?

ocenił(a) film na 7

Ciekawo czy filmie główna bohaterka będzie musiała rozwiązywać jakieś zagadki tak dobrze znane z serii gier Silent Hill. Mam nadzieje, że tak.

ocenił(a) film na 9
Mystery_Man

nie wydaje mnie się:) jak sobie to wyobrażasz, że bedzie biegała zbierałą kryształy rozlewajac np kwas nad odcieta ręge by isc dalej? MOze delikatnie coś będzie ale nie licz na wiele bo byłoby to bez sensu

ocenił(a) film na 10
Mystery_Man

Liczę na zagadkę z pianinkiem :) Do dziś nie udało mi się jej rozwiązać i zawsze korzystam przy tej zagadce z poradnika (wiem, jestem gupi). A wracając do filmu to myślę że jakaś zagadka tam będzie, najbardziej mnie ciekawi wątek ze szkołą, już mam przed oczami że bohaterka biega po szkole i szuka czegoś żeby otworzyć drzwi itd.

Lemansky

Nooo... Zagadki muszą być. Napewno będzie przynajmniej parę...

ocenił(a) film na 9
The_Master

hm.... naprawde nie wydaje mnie sie - jedna conajwyzej

sawin

Może nie bądzie zbierala czegoś aby przejść dalej, ale jakaś łamigłówka stanie jej na drodze... przynajmniej powinna...

ocenił(a) film na 8
Lemansky

Rozrysuj sobie, które klawisze nie grają, a następnie, według koloru i kolejności na klawiaturze, ustawiasz sobie ptaki. Np. krukleci nad (powiedzmy) gołębiem, czyli to bedzie czarny klawisz nad białym, itd. Proste;)