6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167790
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

czy tak bedzie??Jako że podczas grania we wszystkie czesci (przy odpowiednich warunkach) srałem doslownie pod siebie!!(oprocz czesci 4 ktora nieco odstaje od poprzednikow)...Rezyser od braterstwa wilkow ..taak??.. to mi nie pasuje bo film nie za bardzo mi sie podobal...ALE TO SILENT HILL!!! I niech w koncu dadza jakiś trailer!! Ciekaw jestem czy zrobią kraty zamiast ziemi i czy KONCÓWKA ZASKOCZY NICZYM Z CZESCI PIERWSZEJ (BAD)!!!!CZEKAAAAMMMM!!!

ocenił(a) film na 9
kura_5

e rezyser dobry nie ma co narzekac chyba ze wolalbys Andersona:P

ocenił(a) film na 10
sawin

albo Bolla :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (ODPUKAĆ W NIEMALOWANE!!:D)

ja ejdnak sądze, że film będzie mniej straszny od gier, gdyż po prostu wątpie, że nie które sceny sa do pokazania w kinie,

ocenił(a) film na 10
Hiroto

ja sie modle o to aby ten film poprostu dorównał grze bo bardzo ciężko by było zrobic lepszy film jesli konkurentem jest gra no bo w grze wszystko zalezy od ciebie nie ma tyle dialogów co w filmie jesli film doruwn gierce to bedzie sukdes :D

ocenił(a) film na 8
kura_5

Tiaaa... Wszelkie kraty, siatki i inne twarde konstrukcje skąpane w rdzy, flakach, mięsie i ludzkich wydzielinach obowiązkowo:P Ale wszystko z umiarem... Takie obrazy w połączeniu muzą Yamaoki utwierdzają w przekonaniu, że Silent Hill to jednak będzie coś dobrego... Ale wachlarz obaw wciąż jest szeroki i w pewnych kwestiach lepiej się nie wypowiadać; do spieprzenia jest w filmie praktycznie wszystko...

ocenił(a) film na 10
____4

No ja też licze na klimat rodem z gry... Brudne pomieszczenia, przerażające postacie, klimatyczna muzyka i inne schizujące motywy, które zaciekawią i przerażą widza!!!