6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Hej. Czy mi się tylko zdaje, czy na jednym z plakatów jest piramidogłowy? Czyżby pojawił się już w pierwszej części? Wiecie coś o tym?

ocenił(a) film na 10
Roni_3

Gratuluje refleksu, inteligencji i wielu innych cech.
Poczytaj kilka wątków poniżej a wszystkiego się dowiesz.

ocenił(a) film na 8
Hiroto

Nic o mnie nie wiesz, więc się do mnie nie przyczepiaj. Zobaczyłem piramidogłowego, a jak dobrze wiesz w pierwszej części gry on nie występuje. Dlatego o niego zapytałem. A ty ze mnie zejdż, ok? Gówno wiesz o mnie i moich cechach charakteru, więc nie staraj się ich oceniać, bo ci to nie wychodzi. Zastanów się, co ty sobą reprezentujesz.

ocenił(a) film na 10
Roni_3

Roni on zawsze musi sie do czegoś przypieprzyć... najlepiej go ignorować

ocenił(a) film na 10
BMF_2

Tak to już bywa z ekranizajami... Fabuła kinowego Silent Hilla nie jest dokładnie taka sama jak fabuła z gry. Podobnie jest w przypadku Resident Evil. Nemesis pojawił się dopiero w trzeciej czesco, a nie drugiej. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
InowroclawskiWilk

Masz rację, najlepiej go zignorować. Wiecie coś o tym, czy są plany ekranizacji kolejnych części Silent Hill? A propos Resident Evil, zastanawiam się co będzie w 3 i 4 częsci. Ciekawe co zaaplikuje nam reżyser, oprócz hordy zombiaków oczywiście? Pozdrowienia dla wszystkich fanów SH i RE!!

ocenił(a) film na 10
Roni_3

Niestety nic nie wiadomona temat kontynuacji filmowego SH :(((( Ale wydaje się mi że jak najbardziej będzie :) Co do Resident Evil to w 3 części ma wystapić postać dobrze znana, czyli Claire Redfield :) fajnie nie moge się doczekać :)

InowroclawskiWilk

Jak "Silent Hill" odniesie sukces, to prawdopodobnie ukaże się kontynuacja. Jeszcze nie wiadomo czy wyreżyseruje ją Gans.
Obejrzyjcie ten magazyn http://media.putfile.com/Silent-Hill-On-Set [media.putfile.com/Silen ...] i powiedzcie czy macie jakieś wątpliwości co do sukcesu tego filmu :)

ocenił(a) film na 8
Albertino

Wygląda na to, że film naprawdę odniesie wielki sukces. rzekłbym nawet, że jest na niego skazany. Sztuką byłoby spieprzyć taką fabułę. A tak na marginesie to wiecie może coś o nowej odsłonie Silent Hill: No Escape? Wiem, że głównym bohaterem będzie znów ziomek, który bodajże przebywa w Silent Hill Hospital jako w sanatorium. Co wy na to?

ocenił(a) film na 10
Roni_3

Silent Hill: No Escape? Chodzo gre? Wow jak będzie nowa to super :)) Tylko chyba nie zostanie wydana na Playstation 2 , tylko już zapewne na PS3 :/// ?? Zobaczymy :) Ale zapowiada się ciekawie... szpital silent hill.... ;)

ocenił(a) film na 10
InowroclawskiWilk

A nie... Ale głupi jestem :) To jakieś filmiki fanowskie są chyba :) Można ściągać, kilka części chyba jest :) Dla zainteresowanych tu jest link : http://www.psxzone.opalnet.pl/Podstrony/Silent_Hill/sh_forum/viewtopic.php?t=162 9&start=0&sid=80941d01d5effa9352c203ffaae19d9b [www.psxzone.opalnet.pl/ ...]

ocenił(a) film na 10
BMF_2

och, doprawdy? :P widocznie już taki jestem czepialski.
Roni, czasem zanim się napisze nowy wątek trzeba przejrzeć poprzednie, bo się robi bałagan i potem inni tacy jak Ty zakładjaą nowe tematy o wątkach poruszanych i koło się zamyka

Tak swoją drogą Panie Ciemności jakoś Cię nie kojarze w FW... hmmm nie pamietam, żebym z Toba pisał na jakimś wątku

ocenił(a) film na 10
Hiroto

nie pisalismy nigdy ale czytalem twoje poprzednie dyskusje i doszłem do wniosku że sie poprostu czepiasz na przytkład o wiek albo o błędy ortograficzne (Pan Ciemności?? gdzie??)

ocenił(a) film na 10
BMF_2

doszedłem jeśli już :P

Nie wkurzam się o wiek, jeśli ktoś pisze z sensem a o błędy i owszem czepiam się, uważam, że powinniśmy pisać poprawnie, dla samych siebie i dla innych.

ocenił(a) film na 10
Hiroto

och doszedłem wielka różnica a jak ktos pisze bez sęsu musi miec odrazu 10 lat? (sam jesteś przykładem) Fuck all n00bs

ocenił(a) film na 9
BMF_2

Muszę się zgodzić z Brother NightCrawl erem ( przepraszam jeśli coś przeinaczyłem w nazwie). Mi trudności nie sprawia sprawdzenie tematów i jeśli jestem czegoś ciekaw i chcę znaleźć odpowiedź to nie tworzę nowych tematów. Dla przykładu : szukam czasem utworów z różnych filmów i zamiast pisać nowego posta z pytaniem " Co to za utwór leci na literach?" poprostu przeglądam tematy i przeważnie znajduje to co mnie interesuje. Błedy się czasem zdarzają (literówki itd.), ale jeśli ktoś pisze jak typowy wieśniak, to czemu mu tego nie wytrącić ?

ocenił(a) film na 10
BMF_2

No wiesz, wielka róznica dla Polaka, któy chce mówić po Polsku, nie mówie, że skoro ktoś ma 10 lat, to pisze bez SENSU (Chryste, dzieciaku, nie masz słownika?) Wiek nie stanowi o naszej wartości, zawsze wysłucham ludzi, którzy piszą z sensem, nie zaleznie, czy mają 10 lat, czy 15, czy 20 czy 40. A o co Ci chodzi z tą treścią w nawiasie to nie rozumiem, bo tak się składa, że nie mam ani 10 lat, ani nie pisze bez sensu, jak mam pisać bez sensu to wole nic nie mówić, bo po co pisać jeśli się nie ma nic do powiedzenia?

Redgard
Brotherem NightCrawlerem, nie wiem czemu mi się nick rozjeżdza, czasem tak bywa.

Uważam, że ludzi powinno sie poprawiać, pomyłki są rzeczą ludzką, jeśli ktoś mi zwróci uwagę, to staram się poprawić a nie od razu wyzywam i bluzgam, to tlyko świadczy okulturze i zdolnościach komunikacji z innymi.