6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167790
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

zakładam ze wielu ale ciekawi mnie jakie zakończenie wprost wyjęte z gry chcielibyscie widzieć na końcu tego filmu?

ja osobiście chciałbym zobaczyć zakonczenie in water....
james ma wyrzuty sumienia i mówi te magiczne słowa "now i understeand real reson to came to this town,whitout you i've got noghting (słychać pisk opon i uderzenie i nagle zapada cisza,pojawia się widok z samochodu ) now we can be together" (wtedy widzimy napisy pozegnalnego listu Mary :in my restles dreams....i see that town...

co o tym sądzicie? mysle ze ludzie nie grający wczesniej w grę,nie znający zakończenia po wyjsciu z kina byliby lekko zszokowani.

(sam pamietam ze tak sie czułem po premierze gladiatora,reszta widzów to samo)

ocenił(a) film na 10
john_rambo_2

Dobrze zakładasz, chyba wszyscy fani chcieliby ekranizacji SH2. Genialna gra, wybitna wręcz. Co do zakończenia to chciałbym UFO :) A tak na poważnie to albo In Water, albo Maria. Widzowie nieznający gry, myśleli by pewnie że horror zakończy się happy endem, że James będzie teraz szczęśliwy z Marią i adoptują Laurę :) A tu nastąpi lipa, Maria okaże się śmiertelnie chora i James będzie ponownie przechodził przez swój koszmar.

Lemansky

nawiązując do zakonczenia filmu to przeciesz w SH1 było pięc zakończeń który z nich wybieracie????