zakładam ze wielu ale ciekawi mnie jakie zakończenie wprost wyjęte z gry chcielibyscie widzieć na końcu tego filmu?
ja osobiście chciałbym zobaczyć zakonczenie in water....
james ma wyrzuty sumienia i mówi te magiczne słowa "now i understeand real reson to came to this town,whitout you i've got noghting (słychać pisk opon i uderzenie i nagle zapada cisza,pojawia się widok z samochodu ) now we can be together" (wtedy widzimy napisy pozegnalnego listu Mary :in my restles dreams....i see that town...
co o tym sądzicie? mysle ze ludzie nie grający wczesniej w grę,nie znający zakończenia po wyjsciu z kina byliby lekko zszokowani.
(sam pamietam ze tak sie czułem po premierze gladiatora,reszta widzów to samo)
Dobrze zakładasz, chyba wszyscy fani chcieliby ekranizacji SH2. Genialna gra, wybitna wręcz. Co do zakończenia to chciałbym UFO :) A tak na poważnie to albo In Water, albo Maria. Widzowie nieznający gry, myśleli by pewnie że horror zakończy się happy endem, że James będzie teraz szczęśliwy z Marią i adoptują Laurę :) A tu nastąpi lipa, Maria okaże się śmiertelnie chora i James będzie ponownie przechodził przez swój koszmar.