6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

płacz

ocenił(a) film na 7

Większość z was ciągle powtarza film mało straszny ludzie, podajcie mi tytuł jednego horroru, który w ostatnim czasie was przestraszył! Ja osobiście takiego nie znam czyżby takich nie było.
Film jak dla mnie bardzo dobry chociaż oczywiście mógł być lepszy (ale każdy mógł być) klimat filmu to porostu magia owszem zrozumieją go ludzie którzy grali w grę i z szacunkiem wypowiadają słowa SILENT HILL, ci którzy nie grali mogą poczuć niedosyt a nawet odrazę ale to nie jest film dla wszystkich, jest dla grona ludzi którzy co nieco o tym już wiedzą, obowiązkowy i wspaniały dla ludzi takich jak ja którzy zarywali nocki podróżując po miasteczku. Genialnie odzwierciedlona alternatywna rzeczywistość wspaniała muzyka ciekawe zakończenie :] no i teraz czekanie na SH 5 (Gra) i SH 2 (film)

ocenił(a) film na 10
Blessya

W grudniu 2005 roku film "the shutter" przestraszył mnie kilka razy :)

ocenił(a) film na 7
NecrosiS

"the shutter" napewno sprawdzę. A wracając jeszcze do Silent Hill sądzę, iż wielkim sukcesem będzie, jeśli niektórzy z was po oglądnięciu tego filmu skuszą się na sprawdzenie gry i uzupełnienie swojej wypowiedzi po spróbowaniu wejścia w role głównego bohatera.

Blessya

sprawdziłam gre - nadal mi się nie podoba
gra ok, choć szkoda mi się tych potworów zrobiło więc ich nie zabijałam
ale film - tam naprawde nie ma się czego bać

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Eyes

masz racje nie ma się czego bać, raczej chodzi o specyficzny klimat a nie o strach

ocenił(a) film na 10
Blessya

Zdecydowanie popieram tą opinie, mądra wypowiedz:)

ocenił(a) film na 10
Blessya

Nawet Shutter nie byl straszny ostatnio nie ma horrorow na ktorych sie mozna ostro wystraszyc ... najlepsze sa horrory z dziecmy ... moze poczkam na OMEN