6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

prosze bez spoilerow

ocenił(a) film na 10

ludzie bardzo grzecznie was prosze...nie psujcie innym frajdy...nie wszyscy ogladali Silent Hilla(ja wole poczekac na premiere niz sciagac z neta)wiec blagam was jezeli chcecie cos mowic o filmie, o tym co w nim bylo to napiszcie wielkimi literami na poczatku postu UWAGA SPOILER...ja np nie chce czytac postow(mimo ze jestem ciekawa)bo sie boje ze dowiem sie czegos co bylo w filmie i bedzie po zabawie;/

Vidi

całkowicie popieram!!!! przeciez jak piszemy recenzje to nie zdradzamy zakonczenia filmu... przynajmnie ja:) naprawde popieram autora. filmweb powinien zamiescic taka wiadomosc przy rejestracji aby pisac recenzje filmow bez zdradzania zakonczen!pozdr

ocenił(a) film na 8
smakoszz

Ja już się tyle nabawiłem że podczas przeglądania forum imdb natrafiłem na post apropo zakończenia - koleś napisał bezpośrednio w tytule :/ Także dla tych co nie mają ochoty się czegokolwiek dowiedzieć sugeruję trzymac się z dala od forum imdb...z drugiej strony i tak miałem na myśli podobne :) 19 dni do...

Vidi

Racja Vidi... dobrze by było gdyby uprzedzano przed spoilerem. Ja już się kurcze dowiedziałem przypadkiem ważnej rzeczy, której raczej nie powinienem znac. I to tak nagle.. w samym srodku posta. Najlepiej w ogóle przestać czytać forum :D