Trudno nazwać to horrorem? A niby co to jest, komedia romantyczna ? Jeśli myślisz, że horror to film który jest lub ma być straszny to nie masz pojęcia o tym gatunku literackim/filmowym.
nie, nie był straszny i mi ciebie chyba jednak bardziej żal, skoro boisz się takich bzdur.
powiem szczerze,mało mnie obchodzi to że masz mnie za głupią skoro boję się jak mówisz ,,takich bzdur''...
jeśli ktoś liczy tylko na bezustanny rozlew krwi nie zwracając uwagi na jego treść to trochę śmieszne :/ film podobał mi się pod tym względem że był nieco dziwny (dopiero potem dowiedziałam się że zrobiony na podstawie gry komputerowej) przedstawiający opustoszałe opanowane grozą i ciemnością miasteczko Silent Hill... i fajna muzyka w tle. Jeśli dla kogoś gniot, jego sprawa
Zdecydowanie to jest słabe. W filmie nie ma momentu w którym można się wystraszyć
Można uważać go za nudny, okej, rzecz gustu. Pytanie tylko, co według Ciebie jest horrorem? Seria ''Krzyk'' którą oceniłeś na 7ke to tylko horrory albo oszukać przeznaczenie? Nie tylko rzeźnia to horror, czy lanie hektolitrów sztucznej krwi.
Chciałbym zwrócić uwagę wszystkim na gatunek horror. Film taki ma na celu niekoniecznie spowodowanie srania w gacie ze strachu. Jest to fantastyka grozy. Chodzi tu o niedające się do wytłumaczenia zjawiska. Są różne rodzaje horrorów, wywołujące obrzydzenie, strach, grozę lub zaciekawienie. No nie powiecie chyba że będąc na miejscu Rose byście sobie szli pogwizdując hahahah Racja??
Dla mnie krzyk o wiele slabszy od silent hill a oszukac przeznaczenie wogole nie nazwala bym horrorem.
A czy ja uważam za lepsze? Zasugerowałam jakie ma widzenie na sprawę autor głównego postu.