6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

silent hill

ocenił(a) film na 10

Ktora czesc gry była najlepsza?Jak dla mnie to trojka bo po pierwsze była tam najciekawsza bohaterka,po drugie nawiazywała do jedynki,poza tym tak jak dwojka miała swój klimat i swietna muzyke.

ocenił(a) film na 10
shake_it_baby

temat już był. Wystarczy tlyko poszukać i odpisać w nim
myślenie nie boli ;)

ocenił(a) film na 10
shake_it_baby

Dla mnie dwujka byla najlepsza bez porownan wedlog mnie na podstawie 2 jesli ktos by sie pokusil o ekranizacje to bylby to swietny film a na 2 miejscu obstawial bym silent hill 1:)

ocenił(a) film na 8
FRANK_BLACK

Klimat - jedynka
Fabula - dwojka
Grafika - trojka (Ach te sciany w szpitalu :) brrr...)

ocenił(a) film na 5
shake_it_baby

ja tez sadze ze trojka jest najlepsza czescia dokladnie tak samo jak ty ze wzgledu na nawiazywanie genialne wprost do jedynki i sama fabule lacznie z miodnoscia ktora moim zdaniem jest najlepsza z calej "czworologi" :) :P kiedys sadzilem ze od jedynki niema lepszego silenta ale po glebszym zapoznaniu sie z seria moja kolejnosc jest nastepojaca 3,4,1,2 tez patrzalem pod wzgledem ile razy mialem chec ponownego zagrania w dana czesc 2 dlamnie jest najgorsza czescia chociazby dlatego ze zabrako w niej (moim zdaniem) prawdziwego swiata silen hill i miala najmiejszy klimat wplywajacy na "psyche" i ogolnie miala jakas taka dziwna fabule w mojej liscie kolejnosci 2 jest bardzo daleko za pozostalymi 3 czesciami gdyz pomiedzy 3,4 i1 jest niewielka roznica (ponownie pisze wyrazam tylko swoje zdanie) pozdrawiam fanow seri nara