6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167795
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

Ostatnio ekrany zalaly badziewie typu wzgorza maja oczy, zejscie, mgla. Ten film jest odskocznia od tego go**a. Jest to perelka od czasow the ring. Klimat, fabula ( w sh nie gralem wiec nie wiem jaka jest spojnosc z gra) ale ta przedstawiona w filmie mi sie podobala. Oby wiecej takich produkcji pojawialo sie na duzym ekranie. Musze przznac ze od pierwszej minuty do ostatniej z ciekawoscia sledzielem droge odwaznej mamusi. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
kermit_7

następny temat na jednego posta..........ile jeszcze??
"badziewie typu wzgorza maja oczy, zejscie, mgla"-twoje zdanie,tobie sie nie podobało, innym i owszem ;P( ja nie oglądałem wiec się nie wypowiem)

ocenił(a) film na 10
pansonic

Mądry jesteś. Jak wogóle możesz porównywać SH do HHE i descent, jak to rżne podgatunki. Do mgły już prędzej i tu się zgodzę - to badziew jakich mało.

ocenił(a) film na 7
dux

hunter nieładnie :P:P:P:P a gdzie argumentacja, że mgła jest badziewiem?? Jak możesz trzema wyrazami podsumować film :P:P:P:P:P Po prostu wstyd :):):):):) hehehehe

ocenił(a) film na 10
kermit_7

Tak pozytywna opinia o SH bez znajomości gry? To rzadkość na tym forum, ale tylko udowadnia, że wszyscy piszący rzeczy typu "fabuła jest bezsensu, to głupi film bo nic nie zrozumiałem" mają problem ze sobą, a nie z filmem. Polecam w takim razie całą serię gier, są jeszcze lepsze od filmu, pod warunkiem, że dobrze zna się angielski.

Beechbone

...ewentualnie ściągnie się spolszczenie :)
Do całej serii (łącznie z przeróbką SH1 na PC) można znaleźć w internecie wersje PL, w większości dobre.

Mr_Zombie

Dobre? Hehehe... są beznadziejne! Błędy, stylistyka, złe tłumaczenie, brakujące teksty.

Masakra!