6,6 168 tys. ocen
6,6 10 1 167789
5,0 22 krytyków
Silent Hill
powrót do forum filmu Silent Hill

początek filmu rewelka.pierwsza połowa rewelka,od akcji w kościele do samego końca totalna klapa.Jak można było tak spieprzyć film,profanacja gry.Zupełnie nie polecam,lepiej posiedzieć przy kompie i pograć w grę.Wielki minus dla reżysera.

ocenił(a) film na 10
maciej3903

Świetny film. Ukończyłem wszystkie czesci gry i wizja reżysera podobałą mi się bardzo. 10/10 jak dla mnie. A wiem o czym mówie bo na Silent Hill zęby zjadłem

bobekps2

gdzie masz oczy człowieku,co ty wiesz o grze Silent Hill!!! pograj sobie w bierki.Też skończyłem wszystkie częsci i to wielokrotnie ( zwłaszcza pierwszego Silenta ).Mogę śmiało stwierdzić ,że film jest do bani.Gdzie było Konami?????

ocenił(a) film na 10
maciej3903

Tak pozatym co Ty wiesz o Konami i ich twórczości skoro grasz na PC. A zbyt wiele gier na PC to Konami raczej nie wydało. I Ty sie pytasz gdzie jest Konami. A no Konami na swojej stronie reklamuje ten film. Jak widzisz im tez się podobał i zgodzili się na to by go rekomendować. I kto tu się nie zna??? Pfffff idź kup PS2 i tam pograj w gry od Konami.

ocenił(a) film na 7
maciej3903

Film z lekka przegadany, ale podobał mi się i to nawet bardzo. A pograc to mozna na konsoli, na kompie powinno być to zabronione;P

ocenił(a) film na 10
maciej3903

Buhaha!!! Ale ziew koleś. Moge Ci opowiedzieć całą historie Silent Hill z każdej części obudzony w nocy! Mi sie bardzo podobała interpretacja reżysera. Troszke odmienna od gry ale nadal w tym świetnym klimacie miasteczka. I zgadzam się z przedmówcą. ZABRONIONE POWINNO BYć GRANIE W TAKIE TYTUłY NA PC. Od PC wieje plaskitkiem w grach. Jeśli grac to tylko na konsoli ZDECYDOWANIE

ocenił(a) film na 10
bobekps2

Pozatym Maciej weż pod uwage to że nie jest łatwo odtworzyć klimat gry w filmie gdyż w gre grasz godzinami samemu rozwiązując zagadki i przecierając szlaki. Według mnie wizja Gansa jest bardzo dobra i udana. Zostawił sobie furtke na drugą część. Kto wiem może będzie list od Rose do Christophera aby nawiązać do 2 częsci gry. Nikt nie wie w którą strone pójdzie reżyser i to chyba dobrze. Jeśli zaskoczy mnie tak pozytywnie jak za pierwszym razem to ja czekam z utęsknieniem na kontynuacje.