PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=214272}

Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 64 tys. ocen
6,7 10 1 64466
6,0 33 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

Szkoda, że nie mógł zagrać i w tej części swojego bohatera. Ale taka kolej rzeczy, trzeba trzymać się faktów z komiksu, w końcu zmienił twarz :]

klaudusia761212

Dokładnie, tak samo uważam.

ocenił(a) film na 9
klaudusia761212

no tak ale gdyby trzymali się faktów z komiksów to dwighta powinien grać inny aktor ale głos powinien podkładać mu clive owen

MysterMister

Dokładnie. Twarz inna, ale głos powinien być taki sam. A skoro mowa już o tym filmie to zwiastun mnie nie zachwycił, ale mimo wszystko obejrzę :)

ocenił(a) film na 9
klaudusia761212

mi tam się podoba i w sierpniu na pewno idę na to do kina

MysterMister

Ja bym wolał dobrą charakteryzację :(

ocenił(a) film na 9
YellowKing

w sumie ja też

ocenił(a) film na 9
klaudusia761212

mylicie się. big fat kill, segment z dwightem z pierwszego filmu dzieje się po damulce wartej grzechu. twarz dwighta w pierwszym filmie to twarz z jaką kończy damulkę.

koper_6

Nie rozumiem co Ty piszesz. Że Clive będzie na końcówce tej części Sin City? Czy jak? Bo jak tak to co mi z tego :P jak ja go chce w całym filmie a nie na końcu :P

ocenił(a) film na 9
klaudusia761212

piszę, że fakt zmiany aktora wynika jedynie z takich a nie innych dogadań i rozstrzygnięć, a nie z fabuły komiksu.

ponieważ,

<lekki SPOILER>

a dame to kill for chronologicznie dzieje się przed big fat kill, a zmiana twarzy dwighta ma miejsce w trakcie damulki,

więc nie jest jak piszesz, że zmiana aktora jest podyktowana fabułą komiksów. gdyby tak było owen powinien zastąpić brolina w trakcie akcji damulki. a idealnie to powinien ucharakteryzowany grać przez cały czas. też wolałbym owena. stworzył fajnego dwighta w pierwszym filmie. podobnie w przypadku miho. devon aoki była absolutnie idealna.

koper_6

O siet ;( mało kasy im prewnie dawali albo w tym czasie brali udział w jakich bzdurnych projektach które obejdą się bez echa :(

ocenił(a) film na 7
klaudusia761212

Tamten Dwight był moja ulubiona postacią :( zaraz po Gail oczywiście

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

Też wołałem dawnego Dwighta