6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 129127
6,2 28 krytyków
Sinister
powrót do forum filmu Sinister

ocenił(a) film na 9

właśnie jestem świeżo po obejrzeniu i stwierdzam iż dawno tak dobrego horroru nie oglądałem. poważnie z ręką na sercu szczerze polecam! oglądajcie wieczorem, sami, na dobrych głośnikach 5.1 i sranie w majty gwarantowane :D

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
bargi

Dokładnie świetny horror pewnie ze względu na świetnego aktora pierwszoplanowego co w horrorach jest tak naprawdę najwazniejszym punktem :D

ocenił(a) film na 9
DeadHawk

mało znany mi aktor, raczej nie tymi kryteriami się kierowałem w ocenie filmu a raczej według zaje #@$ klimatu i dobrej ścieżki dźwiękowej ;p film sie naprawdę strasznie ogląda

ocenił(a) film na 9
bargi

cześć ścieżki dźwiękowej pochodzi ze starego projektu muzycznego Aghast, genialny dark ambient. Polecam. Film zrobił na mnie spore wrażenie, dawno nie oglądałam czegoś równie mrocznego:)

ocenił(a) film na 8
bargi

dokładnie, klimat i dosłownie odje*bany dźwięk w tym filmie to as w rękawie ...jest zajebisty

bargi

Właśnie skończyłam oglądać. Oglądałam sama, w ciemności, na słuchawkach...Niech nikt tego nie robi, ostrzegam ! Film mnie tak wystraszył, że powiedziałam sobie, że więcej żadnego horroru nie obejrze. Klimat jest naprawdę dobry, ale ta muzyka jest najlepsza, szczególnie, że mistrzowsko ją dobrali. Ja daję 9 - za "nieodgrzewane kotlety" (czyli ciągle ci sami aktorzy), za muzykę przede wszystkim i za klimat. Zakończenie mogłoby być trochę inne, ale ogólnie film trzyma wysoki poziom.

ocenił(a) film na 5
bargi

dla mnie przewidywalny a przez to nudnawy, jeszcze przed połową filmu domyśliłem się wszystkiego

ocenił(a) film na 8
igorros

Nostradamus to Ty ???

ocenił(a) film na 5
hanibal

naprawdę nie trzeba wróżbity, żeby przewidzieć zakończenie filmu który nie ma zwrotów akcji

generalnie już na samym początku można nabrać podejrzeń a w połowie filmu mieć pewność

ocenił(a) film na 8
igorros

dokładne miałem odczucie, może nie od początku przypuszczałem, ale od połowy filmu można mieć w zasadzie pewność jak giną te rodziny. Jednak film bardzo dobry.