właśnie jestem świeżo po obejrzeniu i stwierdzam iż dawno tak dobrego horroru nie oglądałem. poważnie z ręką na sercu szczerze polecam! oglądajcie wieczorem, sami, na dobrych głośnikach 5.1 i sranie w majty gwarantowane :D
Dokładnie świetny horror pewnie ze względu na świetnego aktora pierwszoplanowego co w horrorach jest tak naprawdę najwazniejszym punktem :D
mało znany mi aktor, raczej nie tymi kryteriami się kierowałem w ocenie filmu a raczej według zaje #@$ klimatu i dobrej ścieżki dźwiękowej ;p film sie naprawdę strasznie ogląda
cześć ścieżki dźwiękowej pochodzi ze starego projektu muzycznego Aghast, genialny dark ambient. Polecam. Film zrobił na mnie spore wrażenie, dawno nie oglądałam czegoś równie mrocznego:)
dokładnie, klimat i dosłownie odje*bany dźwięk w tym filmie to as w rękawie ...jest zajebisty
Właśnie skończyłam oglądać. Oglądałam sama, w ciemności, na słuchawkach...Niech nikt tego nie robi, ostrzegam ! Film mnie tak wystraszył, że powiedziałam sobie, że więcej żadnego horroru nie obejrze. Klimat jest naprawdę dobry, ale ta muzyka jest najlepsza, szczególnie, że mistrzowsko ją dobrali. Ja daję 9 - za "nieodgrzewane kotlety" (czyli ciągle ci sami aktorzy), za muzykę przede wszystkim i za klimat. Zakończenie mogłoby być trochę inne, ale ogólnie film trzyma wysoki poziom.
dla mnie przewidywalny a przez to nudnawy, jeszcze przed połową filmu domyśliłem się wszystkiego
naprawdę nie trzeba wróżbity, żeby przewidzieć zakończenie filmu który nie ma zwrotów akcji
generalnie już na samym początku można nabrać podejrzeń a w połowie filmu mieć pewność