PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=551}

Skandalista Larry Flynt

The People vs. Larry Flynt
1996
7,1 59 tys. ocen
7,1 10 1 58532
6,9 38 krytyków
Skandalista Larry Flynt
powrót do forum filmu Skandalista Larry Flynt

przecież to co pokazywał larry w hustlerze to jest nic w porównaniu do tego co mamy teraz w mediach, wieszano na nim psy, za to, ze demoralizuje, a on po prostu był prekursorem, ktoś musiał być pierwszy

ocenił(a) film na 10
BlackShit

aha zapomniałem napisać pare słów o filmie, jedna z lepszych biografii jakie oglądałem, woody to geniusz, niestety film ma jeden minus, courtney love, straszny pasztet z niej

ocenił(a) film na 10
BlackShit

chyba z ciebie, moim zdaniem jest piękna.

ocenił(a) film na 9
Dixiee

Chyba jak jest ciemno.

ocenił(a) film na 10
Lena_Borgia

może macie jakieś zepsute kopie czy coś

ocenił(a) film na 9
Lena_Borgia

Ta baba jest tak paskudna, że wręcz nie da się na nią patrzeć. A jej wydęte wary są tak obrzydliwe i wulgarne, że momentami, jak ją widzę, to mnie zbiera na wymioty.

ocenił(a) film na 10
Lena_Borgia

http://i48.tinypic.com/214dyl3.jpg
http://i50.tinypic.com/205ppgj.jpg
Jest bardzo atrakcyjna, zależy że teraz ma już swoje lata, a i tak prezentuje się dobrze. Rzeczywiście - jej uroda jest wulgarna, ale to właśnie jest pociągajace. Nie jest taka jak 95% holiłuckich śliczności.
Jest sto razy lepsza.

ocenił(a) film na 9
Dixiee

Ty albo se jajca robisz, albo jesteś jakiś perwers. Po tej pierwszej fotce paw murowany :/

Lena_Borgia

hahah żal mi cię Lena Borgia, ciekawe jak będziesz wyglądała przed 50. Pewnie będziesz pomarszczonym grubasem w spódnicy w kwiaty, na którego nikt nigdy nie zwróci uwagi, wspólczuje takim szarym ludziom. tak się kończy ze schamatami.....

co do filmu. super, bardzo dobry. 8/10. Świetna gra aktorska i ogólnie +++

ocenił(a) film na 9
jawiemlepiej

Pewnie tak będzie, ale mniemam, że będę umiała się pogodzić ze starością i nie będę latała regularnie do chirurga plastycznego, ani swoim odsłoniętym obwisłym cielskiem nie będę straszyć ludzi.

ocenił(a) film na 10
Lena_Borgia

tak sobie wmawiaj (.....................)

ocenił(a) film na 9
Dixiee

W "wmawianiu sobie" to jednak ty jesteś ode mnie lepsza.

ocenił(a) film na 10
Lena_Borgia

sądzę, że ja raczej jestem lepsza w dostrzeganiu i nie ,,schematyzowaniu"

ocenił(a) film na 9
Dixiee

Niewiedza to błogosławieństwo

Lena_Borgia

Lena_Borgia , zgadzam się . Wulgarna jak mało kto.

ocenił(a) film na 7
Eliza90

Jak to mówią: Torba na głowę i za ojczyznę ^^

ocenił(a) film na 8
Dixiee

Brzydka na maksa...

ocenił(a) film na 9
BlackShit

wg mnie Courtney wyglądała ok, tj do piękności nie należy, ale Woody też misterem nie jest ;) aktorsko - oboje wypadli świetnie, ofkorz Woody znacznie lepiej :)

BlackShit

Super, ale moim zdaniem powinno ocenić się Courtney pod względem talentu aktorskiego albo chociaż wcielenia się w rolę. Poza tym Woody też nie jest niesamowicie seksownym facetem. Gdyby w filmach grały same piękne osoby, to nie chodziłabym do kina, w życiu też wszyscy nie są piękni, tu chodzi o realizm. Ciekawa jestem, jak ty wyglądasz.

BlackShit

moim zdaniem Courtney idealnie nadaje się do tej roli

ocenił(a) film na 8
BlackShit

Spokojnie! To tylko Black Shit - nick wszystko wyjasnia.

ocenił(a) film na 9
Xedrios

A tobie to o co się rozchodzi?