Czy ten film nie ma aby przypadkiem nawiązania do filmu skazaniec z 2008 roku ze Stephenem Dorffem i Val Kilmerem? bo po zwiastunie wnoszę że trochę jest powiązany :D
Oprócz tego że gra Chris Browning tylko jako Redwood a nie Samson i cele są podobne jak nie takie same co w Felon , tylko spacerniak jest inny.
Szkoda bo już myślałem że to będzie jakiś spin-off i Jacob/Money okaże się być Johnem Smithem ale z tego co pamiętam to on miał żonę i córkę a nie syna .
No właśnie bo po zwiastunie już myślałem że to jakieś nawiązanie do skazańca będzie i też jak widziałem styl zarostu głównego bohatera to też już myślałem że to jakieś nawiązanie do samsona czy smitha a tak swoją drogą gdzie mogę go obejrzeć? bo szukam na necie i nigdzie nie ma
Dziwne bo Shot Caller powinno być przetłumaczone jako Strzał ostrzegawczy , pewnie znowu nie będzie tego w polskiej dystrybucji w przeciwienstwie do Felon .
Swoją drogą chętnie obejrzałbym Chrisa Browninga jako głównego bohatera w filmie lub w serialu (bo dłużej by potrwał:) w klimacie Felon lub Shot Caller. Idealny Wood's
No jeszcze podobieństo jest takie ze Felon i Shot Caller mają tego samego reżysera... :-) facet ma chyba jakiegos hopla na punkcie tej tematyki. :-)