PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742795}

Skazany

Shot Caller
2017
7,4 47 tys. ocen
7,4 10 1 46995
6,2 19 krytyków
Skazany
powrót do forum filmu Skazany

Skazaniec?!

ocenił(a) film na 7

Czy ten film nie ma aby przypadkiem nawiązania do filmu skazaniec z 2008 roku ze Stephenem Dorffem i Val Kilmerem? bo po zwiastunie wnoszę że trochę jest powiązany :D

ocenił(a) film na 8
Kinoman94Rdm

Nie, nie ma nawiązania.

Kinoman94Rdm

Oprócz tego że gra Chris Browning tylko jako Redwood a nie Samson i cele są podobne jak nie takie same co w Felon , tylko spacerniak jest inny.

Taio

Szkoda bo już myślałem że to będzie jakiś spin-off i Jacob/Money okaże się być Johnem Smithem ale z tego co pamiętam to on miał żonę i córkę a nie syna .

ocenił(a) film na 7
Taio

No właśnie bo po zwiastunie już myślałem że to jakieś nawiązanie do skazańca będzie i też jak widziałem styl zarostu głównego bohatera to też już myślałem że to jakieś nawiązanie do samsona czy smitha a tak swoją drogą gdzie mogę go obejrzeć? bo szukam na necie i nigdzie nie ma

Kinoman94Rdm

netflix.pl polski tytuł "drobne zbrodnie"

DeZetK

To jest inny film.

DeZetK

Dziwne bo Shot Caller powinno być przetłumaczone jako Strzał ostrzegawczy , pewnie znowu nie będzie tego w polskiej dystrybucji w przeciwienstwie do Felon .

Taio

mój błąd zasugerowałem się okładką z glównym aktorem , który w obu filmach jest ten sam

ocenił(a) film na 8
Taio

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=shot%20caller

ocenił(a) film na 7
Taio

Swoją drogą chętnie obejrzałbym Chrisa Browninga jako głównego bohatera w filmie lub w serialu (bo dłużej by potrwał:) w klimacie Felon lub Shot Caller. Idealny Wood's

ocenił(a) film na 8
Kinoman94Rdm

No jeszcze podobieństo jest takie ze Felon i Shot Caller mają tego samego reżysera... :-) facet ma chyba jakiegos hopla na punkcie tej tematyki. :-)

ocenił(a) film na 7
koraarok

w sumie i dobrze bo oba filmy nie głupie shot caller obejrzałem niedawno spoko tematyka ciekawa fabuła ;) od zwykłego typa do rasowego kryminalisty gangusa :D