Skomplikowani

Splitsville
2025
6,5 4,3 tys. ocen
6,5 10 1 4334
6,8 33 krytyków
Skomplikowani
powrót do forum filmu Skomplikowani

Kupa owinięta w ładny papierek to nadal kupa! Z tą różnicą że tutaj ta kupa nie ma ładnego papierka wszystko jest na wierzchu ! Idiotyczny scenariusz { Dobry reżyser z kupy nagra coś znośnego } Niestety reżyseria leży i kwiczy . Muzyka tandetna , przypominała mi te tanie Polskie filmy z lat 60,70 myślę sobie WTF oni tak na serio? Dialogi idiotyczne plus jest ich 500% za dużo, ględzą ględzą i jeszcze więcej ględzenia ani to śmieszne ani wzruszające w większości żenujące. W dodatku niemiłosiernie się wlecze. Poszedłem ze względu na OPŁACONE jak się okazuje opinie i oceny. Jeśli ocena tego gniota 6.7 jest prawdziwa to tracę wiarę w ten Naród ale raczej prawda jest że zostało posmarowane to i ocena sie zgadza . Nie dajcie się nabrać IDZCIE NA TESCIOW 3 TO JEST KOMEDIA a to to to DNOGNIOT!

ocenił(a) film na 7
lupus198116

Ja zaś błagam Was nie sugerujcie się opinia podejrzliwego recenzenta, że opinie na fw są opłacone!!! To fajna, sympatyczna komedia, niegłupia, a wręcz inteligentna, z trochę przejaskrawionym spojrzeniem na związki, ale w każdym żarcie jest trochę prawdy. Przyjemna komedia na jesienne popoludnie lub wieczór:-)