Skyfall było bardzo wyczekiwane i sądząc po reakcjach się podobało. Chyba większość miłośników Bonda była zadowolona. Jak sam wybrałem się do kina, gdy tylko się u mnie pojawił i byłem bardzo zadowolony. Film może nie przerósł moich oczekiwań, ale na pewno je spełnił. Z minusów wymieniłbym tylko CGI smoki z Komodo i słabe dialogi, ale reszta była dobra. Pamiętam jak te dwa miesiące temu był szał na ten film i wszędzie reklamy różnego rodzaju, piosenka cały czas w radiu i niemal wszystkie strony internetowe miały jakiś motyw ze Skyfall :D. Ja sam wyrwałem plakat od kierownika kina i dumnie wisi w rogu mojego pokoju.
,,Słabe Dialogi ,, ? Dialogi chyba były najmocniejszą stroną filmu .Gorzej już wypadło z dynamiczną akcją ...
No właśnie drętwe były i takie, no słabe. I mało odzywek. A akcja właśnie dobrze się toczyła - mi się podobało
,,Cały budynek poszedł z dymem a ten sku*rwysyn przezył ,, Broń i nadajnik ,Święty Mikołaj nie był w tym roku chojny ,, Szkoda dobrej szkockiej ,, Proszę otworzyć dzrzwi ,Jestem z BHP ,Kiedy wróczisz do pracy to pierwsze co zrobisz to ostrzesz mnie ,, Masz zamiar całą drogę narzekać ? Jasne kaputultuj mnie .,Witamy w szkocji ,Ostatni szczur został przy życiu ,Żuciło mnie na głeboką wodę ,itp Mógłbym w nieskończoność te świetne dialogi wymieniać .